Arıza 2. Bölüm İzle

Arıza 2. Bölüm İzle
Arıza 2. Bölüm İzle; 20 Eylül Pazar akşamı 2. yeni bölümüyle ekrana gelen Arıza dizisinin son bölümün tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 2. Bölüm İzle; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Show TV'nin yeni dizisi Arıza 20 Eylül Pazar akşamı 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümü tek parça izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında 'Arıza son bölüm izle' sorgusu gerçekleştiriyor. Peki dizinin yeni bölümü nasıl izlenir? İşte detaylar!

ARIZA 2. BÖLÜM ÖZETİ

Ali Rıza, kardeşinin ölümünden sorumlu olan Burak Ersoylu'dan intikamını almak için harekete geçer. Korumalarıyla gizlediği eve gizlice sızar ve Burak Ersoylu'ya ulaşır. Kardeşinin intikamı parmaklarının ucundadır. Tam o sırada gelen telefon sonrasında tetiği çekemez. Burak Ersoylu'nun babası Fuat Ersoy'lu oğlunun zor durumda olduğunu öğrenir ve Ali Rıza'nın ailesini rehin alır. Zor bir kararın eşiğinde bulunan Ali Rıza ailesini korumayı seçer ve Burak'dan alacağı intikamı erteler.

Ali Rıza ve Ersoylu ailesi arasındaki gerilim tırmanarak devam ederken ortamı yatıştırmak için Halide devreye girer. Halide'nin her koşulda kendisini desteklemesi Ali Rıza'yı etkiler.

Kız kardeşinin en mutlu gününde ölümüne sebebiyet veren Burak Ersoylu'dan intikam almak içi yeni bir yol arayan Ali Rıza, Muzaffer'den bu yolda kendisine yardım etmesini ister. Muzaffer, Ersoyluları yakından tanımakta daha önce Ersoyluların yönetiminde olan büyük suç şebekesini çökertmeye çalışmış ancak başaramamıştı.

Muzaffer'in Ali Rıza'ya teklifi ise bambaşkadır. Ali Rıza bu teklifi kabul ederse bir daha asla eski hayatına dönemeyeceğini bilmekte ancak kardeşinin intikamını da almakta kararlıdır.

Halide ise Ersoylu'nun adamlarının düşürdüğü kolyeyi taksi durağında bulur ve annesinin kolyesi olduğunu hatırlar. Annesinin katillerine ulaşmak için eline büyük bir koz geçtiğinin farkına varan Halide gerçeklerin peşine düşer.

Ali Rıza hayatının kararını verecek ve kardeşinin intikamını almak üzere yola koyulur. Halide ise annesinin katillerinin peşine düşer!

Arıza 2. yeni bölüm 20 Eylül Pazar akşamı Show TV'de!

20-09-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler