Arıza 20. bölüm izle

Arıza 20. bölüm izle
Arıza 20. bölüm izle; Show TV'nin heyecan dolu dizisi Arıza'nın yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfaya göz atın.

Arıza 20. bölüm izle; Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Arıza, bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyiciler, hevesle beklediği Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek 20. bölümünü milyonlarca izleyici takip edecek. İzleyicilerin büyük bölümü yeni bölümü internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. Ancak kimi zaman düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu nedenle Arıza dizisinin 20. bölümünü tek parça ve full HD olarak en kolay şekilde nasıl izleyebileceklerini merak ediyorlar. Arıza dizisinin 20. bölümünü izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Bununla birlikte Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünün özetine sayfanın devamına göz atarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Arıza 20. bölüm izle

Show TV tarafından ekrana getirilen Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan başrol olarak bizleri karşılıyor. Bu önemli isimlerin yanı sıra Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Hazal Benli, Yeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek bölümü televizyonda ekrana gelmesinin ardından dijital platformlardan izlenebilecek. Sevilen dizinin yeni bölümünü bu sayfadan izlemek mümküm. Bunun için tek yapmanız yapmanız gereken hemen yukarıda yer alan bağlantıya tıklamak. Böylece Arıza dizisini tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

Arıza 20. bölüm özeti

Burak Ersoylu, babası için sade bir cenaze töreni düzenlenmesini istemiştir. İhtiyarın sağ kolu olan Safir, Ali Rıza'ya ilk görevini verir. Fuat Ersoylu ölmeden hemen önce oğlunun kulağına bir isim fısıldamıştır. Oğlu Burak da bu ismi aramaya başlar. Halide ise en sonunda hayal ettiği şeye kavuşmak için can atar. Ali Rıza ile yalnız bir tatil kaçamağı yapacaklardır. Muzaffer aradan geçen yılların ardından Rukiye Hanım'a eski bir gerçeği anlatır. Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek 20. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. 

31-01-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler