Eski Manken Karahan Çantay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Manken Karahan Çantay Son Yolculuğuna Uğurlandı
Geçtiğimiz hafta Tayland’da geçirdiği trafik kazası sonrası 47 yaşında hayata veda eden ünlü model Karahan Çantay’ın cenazesi yurda getirilerek toprağa verildi.

90’lı yıllara damgasını vuran ünlü mankenlerden Karahan Çantay geçtiğimiz günlerde hayatını sürdüğü Tayland’da bir trafik kazası sonrası 47 yaşında hayatını kaybetmişti. İlk erkek güzeli de seçilen ünlü isim yıllardır Türkiye’den uzakta bir hayat sürüyordu. Tayland’ın başkenti Bangkok’ta matematik öğretmenliği yaparak hayatını sürdüren ünlü isim karıştığı motosiklet kazası sonrası hayatını kaybetmiş ve bu durumun sosyal medyada ortaya çıkması üzerine de ailesi Karahan Çantay’ın cenazesini Tayland’dan Türkiye’ye getirtmek için çalışmalara başlamıştı. Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen ünlü isim ayrıca dizi ve filmlerde de rol almış ve daha sonra ani bir kararla yurt dışında yaşamaya karar vermişti. Ünlü isim 47 yaşındaydı. İşte haberin detayları!

Cenazesi Bugün Toprağa Verildi!

Bir dönemin en ünlü manken ve model ve oyuncularından olan Karahan Çantay geçtiğimiz hafta Tayland’ın Bangkok şehrinde bir trafik kazası geçirmiş ve 47 yaşında hayata veda etmişti. Ünlü isim Tayland’da matematik öğretmenliği yaparak hayatını sürdürüyordu. 7 Mart Pazar günü motosiklet kazası geçiren ünlü manken hayata veda ederken cenazesinin yurda getirilme süreci ailesi tarafından başlatılmıştı. Ünlü model Karahan Çantay’ın cenazesi THY’nin Bangkok İstanbul seferi yapan tarifeli uçağıyla yurda getirildi. İstanbul Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cenaze daha sonra yapılan işlemlerin ardından ailesi tarafından alınarak Ankara’ya getirildi. Karahan Çantay’ın ailesi tarafından Ankara’ya getirilen cenazesi için Ahmet Efendi Camii’nde kılınan cenaze nazmından sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ünlü mankenin cenazesine babası Erşed Çantay, annesi Zeliha Çantay ve kardeşleri Erinç ve Betül Çantay’ın yan ısıra çok sayıda vatandaş da katıldı.

Tabuta Sarılarak Gözyaşı Döktü

Geçirdiği bir trafik kazası sonrası Tayland’da 47 yaşında hayata veda eden ve daha sonra cenazesi yurda getirilerek Ankara Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilen ünlü manken Karahan Çantay’ın ailesi cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı. Tören sırasında ayakta durakta zorlanan ünlü ismin annesi Zeliha ile kardeşleri Betül ve Erinç Çantay Karahan Çantay’ın tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldular. Aileyi yakınları sakinleştirmeye çalışırken Karahan Çantay’ın cenazesi Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi. Bizde ünlü isme Allah’tan rahmet ve ailesine sabırlar diliyoruz.

14-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar