Arıza 4. Bölüm İzle!

Arıza 4. Bölüm İzle!
Arıza 4. Bölüm İzle; 4 Ekim Pazar Akşamı 4. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arıza Dizisinin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker’in rol aldığı Arıza Dizisi 4. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Sezona yeni başlayan ve seyircinin uzun süredir merakla beklediği yapımlardan biri olan Arıza başladığı ilk bölümden itibaren seyircisini ekran başına kilitlemeyi başardı. Reytinglerde de oldukça iyi bir giriş yapan ve her bölüm üzerine koyarak ilerleyen Arıza bu akşam yine heyecanlı ve aksiyonu bol sahnelerle ekrana geliyor. Arıza Dizisinin merakla bekleyenleri için 4. Bölüm bu akşam Show Tv ekranlarında.

ARIZA DİZİSİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında henüz yeni başlayan ve ilk üç bölümü yayınlanan aksiyon dizilerinden Arıza bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Son bölümde Ali Rıza’nın Yaşar’ı etkisiz hale getirmesi ve tırları dağıtması suç dünyasında büyük yankı yapmıştır. Burak sarsılan itibarını toparlamak için harekete geçer ve Sabri’yi etkisiz hale getirmek için planlar yapmaya başlar. Tabi herkes Sabri’yi kurtarmak için elinden geleni yapmaya başlar.

Arıza Dizisi 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv’nin yeni aksiyon ve mafya dizisi Arıza başladığı günden itibaren Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasına girmeyi başardı. Mafyaya kafa tutan bir gencin hikayesi üzerine kurulu Arıza’da bu akşam yine heyecan dolu bir bölüm seyirciyi bekliyor. Ali Rıza ve Burak birbirlerine meydan okumuşlardır. Bu sırada Haşmet ve Murat emniyettedirler. Öbür taraftan konsorsiyum toplanmış ve Sabri’nin Burak’ın elinde olmasına tepkilerini açıklamışlardır. Haşmet Sabri’yi kurtararak Ali Rıza ile yakınlaşmak istemektedir. Haşmet’in amacı Ali Rıza’nın kim olduğunu öğrenebilmektir. Haşmet teşekkür etmek için taksi durağına geldiğinde durak Yaşar’ın adamları tarafından basılır ve ortalık bir anda karışır. Ali Rıza baskından kurtulabilecek midir? Haşmet amacına ulaşabilecek midir? Burak ve Ali Rıza arasında neler yaşanacaktır? Bütün bu soruların cevabı ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Arıza dizisinde yanıt buluyor.

Arıza dizisinin 4. Bölümünü bu akşam tek parça olarak canlitv.com adresinden takip edebilirsiniz.

04-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar