Arıza 6. Bölüm İzle!

Arıza 6. Bölüm İzle!
Arıza 6. Bölüm İzle; 18 Ekim Pazar akşamı 6. Bölümüyle ekrana gelen Arıza Dizisinin 6. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can ve Murat Dalbatan’ın yer aldığı Arıza dizisi bu akşam saat 20.00’da 6. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve seyirci tarafından sevilen ve reytinglerde oldukça başarılı sonuçlar elde eden Arıza Dizisi her hafta heyecanlı ve aksiyonu bol sahnelerle seyirci karşına çıkıyor. Mafya karşısında durmaya çalışan bir gencin hikayesini konu alan Arıza bu sezonun iddialı yapımlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Dizi 6. Yeni bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşuyor.

Arıza Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Haşmet Rıza’ya kaleyi içten fethetmesi için konsorsiyuma girmesini ve Ersoylarla el sıkışmasını söylemiştir. Ali Rıza artık haşmet’in sağ koludur ve Haşmet bunun böyle bilinmesini ister. Bu arada Haşmet aldığı kararlarla tüm konsorsiyumu şok eder. Bu arada Ali Rıza Sadi’nin peşine düşer ve onu bulmaya çalışır. Sadi’yi bulmaya çalışan biri daha vardır ve o da Halide’dir. Bu arada Ali Rıza’yı Muzaffer’in de içinde bulunduğu büyük bir sürpriz karşılar.

Arıza 6. Bölümde Neler Yaşanacak?

Halide her şeyi söylemiştir ve ailede herkes Ali Rıza’dan bir cevap beklemektedir. Gerçekleri söylemekten çekinen Ali Rıza her şeyi Nihat’ın intikamı için yaptığını söyler. Tüm bunlar üzerine Rukiye Ali Rıza’dan evi terk etmesini ve eski Ali Rıza olmadan da eve geri dönmemesini söyler. Bu arada Halide Behçet adında bir adamın izini sürmeye başlamıştır. Öbür taraftan konsorsiyum toplanmıştır ve bu toplantıda Ali Rıza’ya ne ceza verileceği tartışılacak ve karara bağlanacaktır. Galip’in Rıza’ya ne ceza vereceği merakla beklenmektedir. Ancak bu sırada Burak’ın yaptıkları ortaya çıkar ve Galip Ali Rıza ve Burak’ı birlikte çalışmaları karşılığında affeder. İkilinin yeni görevi bir an evvel Salman’ın sevkiyatını gerçekleştirmektir. Görev günü geldiğinde Haşmet ve Ali Rıza’yı Burak’ın hazırladığı bir sürpriz beklemektedir. Arıza Dizisi bu akşam yeni bölümüyle ve heyecanlı sahneleriyle seyircinin karşısına çıkıyor.

Arıza dizisinin 6. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden anında haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

18-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar