Arka Sokaklar 558. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 558. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 558. Bölüm İzle; 25 Eylül 2020 Cuma akşamı 558. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar Dizisinin 558. Bölümünü Canlı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 558. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar 25 Eylül 2020 Cuma akşamı 558. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Bu sezon 15. Sezonunda olan ve sezonun ikinci yeni bölümüyle ekrana gelen efsane dizi Arka sokaklar yine bildik işler peşinde ve yine bildik reytingiyle ekrana gelmeye devam ediyor. Suçluların peşinde geçen 15. Sezon ve yüksek reyting oranıyla kanalını ve yapımcısını mutlu eden Arka Sokaklar’ın 558. Yeni bölümü de yine heyecan, aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle seyirci karşısında olacak.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Oldu?

Sezonun ilk bölümü olan 557. Bölümde uyuşturucu şebekesinin en tepesine ulaşmak isteyen Arka sokaklar Ekibi Sibel’in de yardımıyla operasyon düzenler ancak uyuşturucu patronu Sibel’den şüphelenerek mekana girer ve bu sırada mekanda bulunan Engin Komiseri yaralar. Öbür taraftan Mesut ve Selin evlenmek üzeredirler ancak bu şartlarda bile operasyona çıkmaya karar verirler. Ekip uyuşturucu patronunu ele geçirmek için plan yaparken uyuşturucu patronu da yakalanmamak için çalışmaktadır.

Arka Sokaklar 558. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak bölümde özellikle sağlık çalışanlarının bu son dönemde yaşadığı pandemi sürecine dikkat çekiyor. Hüsnü’nün oğlu Tekin yoğun bakıma alınırken Hüsnü ne yapacağını bilemez haldedir. Tekin tek kişilik bir odaya alınır. Bu sırada Dr Oğuz hastalarla yakından ilgilenmek için günlerdir hastaneden evine gidememiştir. Hüsnü’yle dertleşenDr Oğuz bu sırada bir hasta yakınının şiddetine maruz kalır. Hüsnü bu durumda hiç istemediği halde kendini bu olayın içinde bulur. Öbür taraftan şüpheli tavırlar sergileyen Komiser Engin’in gizli bir sevgilisi olduğu düşünülmektedir. Komiser Engin’in takip eden ekip onu Asuman’ın öptüğünü görünce şok olurlar. Ancak Engin bunu inkar eder. Ancak Komiser Engin akşam yemeğine birini davet etmiştir. Ekip bunun kim olduğunu görünce şok olacaktır. Bu sırada uyuşturucu baronunu yakalamak için çalışmalar devam etmektedir. Komiser Engin uyuşturucu patronunu Mesut ve Selin’le birlikte tuzağa düşürmek için plan yapmaktadır. Peki Hüsnü’nün oğlu Tekin yoğun bakımdan çıkabilecek midir? Engin akşam yemeğine kimi davet etmiştir? Komiser Engin uyuşturucu patronunu yakalayabilecek midir? Bu ve daha pek ço sorunun cevabı bu akşam ekrana gelecek Arka Sokaklar’ın 558. Bölümünde yanıt buluyor.

Arka Sokaklar 558. Bölümü canlı izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

25-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar