Arka Sokaklar 580. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 580. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 580. Bölüm İzle; 5 Mart Cuma akşamı 580. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan 580. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 580. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu Oya Okar ve Alp Korkmaz’ın rol aldığı Arka Sokaklar 580. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Uzun süredir ekranlarda olan ve her yayınlandığında mutlaka ilk beş içinde olma başarısını gösteren ve son yayınlanan bölümünde gün birinciliğini elde eden arka Sokaklar Kanal D’nin başarılı yapımlarından biri. Polisiye türünde ele alınan hikayesiyle ve aksiyon dolu sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen yapım televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Her hafta yayınlanan ve arka sokaklarda yaşanan suç ve suç örgütleriyle mücadele eden dizi her Cuma akşamı ekrana geliyor. 580. Bölümüyle bu akşam ekrana gelecek dizi saat 20.00’da ekranlarda olacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal d ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve seyircinin merak ve heyecanla takip ettiği Arka Sokaklar her zaman oldu gibi yine nefesleri kesti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Servet bir oyun oynamış ve hasta numarası yaparak kendisini hastaneye sevk ettirmeyi başarmıştır. Yolda ambulansa pusu kuran Medar tarafından kurtarılır. Arka Sokaklar ekibi hem Servet’i yeniden yakalamak hem de Medar’ın peşine düşmek için operasyon başlatmışlardır. Ancak ne yazık ki bu sırada çıkan silahlı çatışmada Cemal vurulur. Cemal’in durumu ağırdır.

Arka Sokaklar 580. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal d ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan sevilen aksiyon dizisi Arka Sokaklar bu akşam 580. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemal vurulmuştur ve durumu ağırdır. Cemal iki kurşunla vurulmuştur ve kalbi durmuştur. Mesut Komiser 15 dakika boyunca Cemal’e kalp masajı yapar. Cemal’in kalbi tekrar çalışmaya başlar ancak Cemal tekrar kendinden geçer. Hastaneye kaldırılan Cemal acil olarak ameliyata alınırken tüm ekip oradadır. Mesut yaşanılanlardan sonra büyük bir psikolojik bunalıma girer. Cemal gözlerinin önünde vurulmuş Ekrem ise hayatını kaybetmiştir. Mesut’a bu en zor zamanında Selin destek olmaya çalışır. Hastanede Esra herkese destek olmaya çalışır. Bu durumdan en çok Hüsnü etkilenir. Hüsnü evlilik olayını tekrar düşünür ve aile bireyleriyle yeniden konuşur. Zeliha’da babasının mutlu olmasını istemektedir bu sebeple evlilik olayına evet der. Ekrem kendisine bir şey olması durumunda Mesut’a verilmek zere notlar bırakmıştır. Bu notlar Mesut’a ulaştırılır ve Mesut Medar’ın izini bulur. Bunun üzerine Mesut, Hakan, Engin ve Arda ulaşılan adrese giderler ve burada Medar ile çatışma çıkar. Atışmada Mesut vurulur.

Arka sokaklar bu akşam ekrana gelecek 580. Yeni bölümle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

05-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar