Küçük Yıldız Ebrar Demirbilek Kırmızı Kamyon Dizisinde

Küçük Yıldız Ebrar Demirbilek Kırmızı Kamyon Dizisinde
Televizyon ekranlarının sevilen küçük oyuncularından son olarak hercai dizisinde rol alan Ebrar Alya Demirbilek Show Tv için hazırlanan Kırmızı Kamyon Dizisi kadrosuna katıldı.

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve üç sezon süren başarılı dizi Hercai’de Gül Şadoğlu karakteri ile seyirci karşısına çıkan küçük yıldızlardan Ebrar Alya Demirbilek henüz Hercai’den ayrılmasının üzerinden çok zaman geçmeden yeni dizisi ile anlaşma imzaladı. Küçük Yıldız Ebrar Demirbilek geçtiğimiz günlerde Hercai’ye veda etmiş ve İstanbul’a dönmüştü. Okuluna devam edecek olan küçük yıldız aradan çok zaman geçmeden yeni dizisi Kırmızı Kamyon’la sevenlerinin karşısına geçecek. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri devam eden yeni dizilerden Kırmızı kamyon’da rol alacak olan küçük yıldız’ın dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı bilinmiyor. Şu sıralar hazırlıklarında sona gelinen ve yalın zamanda seyirciyle buluşacak olan Kırmızı kamyon seyirci tarafından da heyecanla beklenen yapımlardan biri.

Ebrar Alya Demirbilek Kırmızı Kamyon’da!

Hercai’den geçtiğimiz haftalarda ayrılan ve İstanbul’a dönen dizi ve film dünyasının küçük yıldızlarından ödüllü oyuncu Ebrar Demirbilek yeni dizisi Kırmızı Kamyon’la sevenlerinin karşısına geçecek. Show Tv için hazırlanan ve bir itfaiye ekibinin başından geçen ve yaşadıklarını anlatan Kırmızı kamyon yayınlanan tanıtımlarla seyirci tarafından merek edilmeye başlandı. Bir itfaiye ekibinin yangınla mücadelesini ve kendi aralarındaki hikayesini ele alan Kırmızı Kamyon’un oyuncu kadrosu ise birbirinden ünlü isimlerden ouşuyor. Dizide Görkem sevindik, Nilay deniz, Ushan çakır, Deniz Hamzaoğlu, Fatih Al, Aslı Orcan, Melisa akman, Uğur Arda Başkan gibi oyuncular yer alıyor. Çekimleri devam eden ve mart ayı içinde ekrana gelmesi beklenen dizinin yayın günü ve zamanı henüz belli olmadı. Küçük yıldız Ebrar Alya Demirbilek’in de dizide hangi karaktere hayat vereceği şu an için öğrenilemedi.

Ebrar Alya Demirbilek Kimdir?

Son olarak Hercai adlı yapımda Gül Şadoğlu karakterini canlandıran küçük yıldız Ebrar Demirbilek 30 Eylül 2013 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz ilkokula giden Ebrar Demirbilek küçük yaşlardan itibaren setlerin içinde yer almış ve oyunculuk yapmaya başlamıştır. Şu ana kadar pek çok yapımda rol alan Ebrar Alya Demirbilek’in rol aldı yapımlar şunlardır.

·         Yalan Dünya

·         Sen Benimsin

·         Çocuktan Al Haberi

·         Vecihi Hür Kuş

·         Meleklerin Aşkı

·         Hayat Dediğin

·         Hercai

05-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar