Arka Sokaklar 605. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 605. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 605. Bölüm İzle; 26 Kasım Cuma akşamı 605. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar Dizisinin yayınlanan 605. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 605. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü’nün rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 605. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Tamı tamına 15 sezon önce başlayan ve başladı güden itibaren hikayelerinde ve genel konusunda hiçbir değişiklik yapmayan ve her Cuma akşamı Kanal D ekranlarından seyirciye merhaba diyen Arka Sokaklar ekran serüvenine başladığı ilk bölüm ki gibi devam ediyor. Bir ekibin İstanbul ve hikayeye göre değişik yerlerde illegal oluşumlar ve suçların peşinde koştuğu ve adalete teslim etmek için gerekire canlarını dişlerine taktığı olayları anlatan Arka Sokaklar bu sezonda seyirciye aynı heyecanda bölümler izletiyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 605. Bölümü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında ekrana gelen ve Erler Film tarafından hazırlanan Arka Sokaklar her Cuma akşamı seyirciye polisiye – macera tadında hikayeler sunuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde gözaltına alınan Samir, tüm çabalara rağmen serbest kalamaz ve sınır dışı edilmek üzere yola çıkar. Samir’in yakalanmasına yardım eden Ercü’de polis korumasına alınır fakat bu durumdan hiçte memnun değildir. Öbür taraftan Müfettiş İdil’in Komiser Mesut’a yakınlaşma çabaları Selin’in dikkatini çeker. Yaralanan İdil’in Mesut’a sarılması ise Selin’in iyice kuşkulanmasına sebep olur.

Arka Sokaklar 605. Bölümde Neler Yaşanacak?

Erler Film tarafından Kanal D için hazırlanan Arka Sokaklar bu akşam 605. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine heyecan ve aksiyon nefesleri kesecek. Son olarak yurtdışına gönderilmek üzere yola çıkarılan Samir’in tekrar kaçmasıyla ekibimiz Samir’in peşine düşmüştür. Ancak Samir, Başak’ı yakalamayı başarmıştır ve has adamı İkbal hapishaneden çıkmadan Başak’ı bırakmayacaktır. Başak’ı kurtarmak isteyen Arka Sokaklar Ekibi ise kendilerine kurulan pusuya düşerler ve kendilerini bir ateş çemberinin içinde bulurlar. Öbür taraftan olaylardan habersiz Mesut komiser, Kadim’in verdiği adrese gitmektedir ve onu burada bir sürpriz beklemektedir. Gazinin yerinde Mesut ile İdil’in karşılaşması ise bu sefer bardağı taşırır ve Mesut İdil’in yakınlaşmasını tersler ve çıkar Selin’i arar. Operasyon sırasındaki ekipte ise ne yazık ki kötü bir olay yaşanır ve Ezgi yaralanır. Hayat mücadelesi veren Ezgi’nin yanında ise Cemal vardır. Arka Sokaklar bu akşam ekrana gelecek 605. bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

26-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar