Arka Sokaklar 606. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 606. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 606. Bölüm İzle; 3 Aralık Cuma akşamı 606. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 606. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 606. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Ela Yörüklü’nün rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 606. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Her Cuma akşamı ekrana gelen ve bu tamı tamına 15 sezondur süren Arka Sokaklar’ın bu akşam yayınlanacak bölümünde ekip yine zor bir durumda kalacaktır. Cuma akşamlarının değişmez yapımlarından olan ve Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları listesinde başlarda olan Arka Sokaklar bu sezon yine aldığı reytinglerle adından söz ettiriyor. İstanbul ve zaman zamanda Türkiye’nin değişik yerlerinde yaşanılan asayiş olaylarına ve terör olaylarına müdahaleden Arka Sokaklar’ın bu akşam ekrana gelecek 606. Bölümü saat 20.00’da Kanal D ekranlarımda.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Erler Film tarafından hazırlanan ve tam 15 sezondur ekranlarda olan Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar her bölüm seyirciyi macera tadında bir bölümle ekrana kilitliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Arka Sokaklar ekibi yine zor bir durumda kalmıştır. Kaçan bir suçlunun peşinden giden ekibin başarılı elemanlarından Ezgi çatışmada yaralanır. Ezgi’nin yaralanması tüm ekibi derinden etkilerken özellikle Cemal bu durumdan çok fazla olumsuz etkilenir.

Arka Sokaklar 606. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında Cuma akşamlarının değişmez yapımı olan ve kanal ekranlarında hemen her saatte yayınlanan ve reyting almayı başaran Arka Sokaklar bu akşam 606. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde ekipten kaçan Samir girdiği çatışmada yaralanır ve durumunun ağırlaşması üzerine gizlendiği yere doktor çağırılır. Ancak Samir’in yanına gelen doktor Komiser Cemal’den başkası değildir. Bu sırada yalanılan olaylardan sonra Mesut Selin’i Samir vakasından uzak tutmaya çalışır ancak bunda pek başarılı olamaz. Selin koruma görevinde kalmaya devam edecektir. Bu arada Mesut Selin’e İdil’le olanları anlatır. Öbür taraftan bir döviz bürosunda yaşanılan soygun sırasında emekli bir komiserin öldürülmesi tüm Arka Sokaklar ekibini teyakkuza geçirir. Öldürülen komiser aynı zamanda Komiser Hüsnü’nün de yakından tanıdığı biridir. Arka Sokaklar bu akşam ekrana gelecek 606.yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de.

03-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar