Arka Sokaklar 609. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 609. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 609. Bölüm İzle; 24 Aralık Cuma akşamı 609. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 609. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 609. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu’nun rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 609. Bölümüyle Kanal D’de ekrana geliyor. Uzun süredir ekranlarda olan ve seyircinin her Cuma akşamı heyecanla seyrettiği Arka Sokaklar başladığı günden itibaren aynı zamanda tam bir okul olarak sektöre büyük hizmetler verdi. Kadrosunda bugüne kadar yüzlerce oyuncunun rol aldığı ve setten yetişerek sektörde yer aldığı Arka Sokaklar bu sezonda yine kanalın en çok seyredilen yapımlarından biri olarak ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi asayiş, organize ve terör konusunda suçlara bakarken aynı zamanda seyirciye aksiyon ve polisiye tadında bölümler izletiyor. Kanal D ekranlarında her Cuma akşamı ekrana gelen Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 609. Bölümüyle ekrana geliyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Erler Film tarafından hazırlanan yıllardır ekranda olan ve artık kırılması zor bir rekora imza atan Arka Sokaklar bu sezonda seyirciye aksiyon dolu bölümler izletiyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde Arka Sokaklar ekibi intihar eden Avukat Ertan’ın olayından sonra davayı daha derinden soruşturmaya başlar. Bir yandan Serap’a saldıran iki kişinin kullandıkları aracın plakasının izi sürülürken diğer yandan da Yeliz’in hesapları incelemeye alınır.

Arka Sokaklar 609. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Erler Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve 15 sezondur ekranlarda olan başarılı polisiye dizi Arka Sokaklar bu akşam ekrana gelecek bölümde yine heyecanlı ve gerilimli sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Rıza Baba’nın istifa ederek görevden ayrılmaya karar vermesi herkesi derinden üzmüştür. Tüm ısrarlara rağmen Rıza baba geri adım artmamakta kararlıdır. Bu arada bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret eder. Bu sırada gelişen bir olay tüm ekibi derinden sarsar. Mesut için tutuklanma kararı çıkarılmıştır. Mesut’un sorgusuna Savcı Cahit Toprak girerken ekibe Mesut’u kurtarmaları için gereken delilleri bulmamaları için 24 saat süre tanınır. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Öbür taraftan mahallede işlenen vahşi bir cinayet ekibi yeniden harekete geçirir. Arka Sokaklar 609. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00!’da Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor.

24-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar