Yaralı Kuşlar Hülya (Arzu Yanardağ) kimdir?

Yaralı Kuşlar Hülya (Arzu Yanardağ) kimdir?
Kanal D ekranlarının günlük dizisi Yaralı Kuşlar'ın kadrosuna güzel oyuncu Arzu Yanardağ dahil oldu. Peki Yaralı Kuşlar Hülya (Arzu Yanardağ) kimdir?

Kanal D'nin gündüz kuşağında yer alan Yaralı Kuşlar dizisi hız kesmeden devam ediyor. Ev hanımlarının büyük ilgi oldağı olan Yaralı Kuşlar dizisine yeni bir isim dahil oldu. Bu isim televizyon ekranlarının sevilen yüzü güzel oyuncu Arzu Yanardağ oldu. Peki sevilen oyuncu Arzu Yanardağ, Yaralı Kuşlar dizisinde hangi rolü canlandıracak? Yaralı Kuşlar Hülya karakterini canlandıracak olan  Arzu Yanardağ kimdir? İşte detaylar..

Hafta içi hergün hayranları tarafından ilgi ile takip edilen Yaralı Kuşlar dizisi kadrosuna yepyeni isim ekledi. Her geçen gün başarısına başarı ekleyen dizinin kadrosuna Arzu Yanardağ'ı da ekledi. Yaralı Kuşlar dizisinin hayranları bu habere çok sevindi. Hayranların yanı sıra Arzu Yanardağ'da Yaralı Kuşlar dizisinin kadrosuna katıldığı için mutlu olduğunu "Günlük diziler, haftalık dizilerden daha zor. Fakat, setin eğlenceli ve çok keyifli geçtiğini bildiğim için, bu rol bana önerilince çok mutlu oldum. Kişiliğimle ters ama oyunculuk kariyerimi geliştireceğinden, hemen kabul ettim... Kolay bir rol olmayacağını biliyorum. Geçen sezon İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda ‘Yankı’ isimli oyunda rol alarak sahne ve oyunculuk deneyimimi geliştirme fırsatı yakalamıştım. Tiyatro beni besleyen ve oyunculuğumu geliştirme imkanı bulduğum bir alan. Ancak ekranlarda olmayı da çok özledim. İzleyicilerle buluşmak için sabırsızlanıyorum." sözleriyle açıkladı.

Yaralı Kuşlar Hülya (Arzu Yanardağ) kimdir?

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüş yapan Arzu Yanardağ, Yaralı Kuşlar dizisinde Hülya karakterine hayat verecek. Arzu Yanardağ, 31 Ağustos 1977 tarihinde,İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1993 yılında ise Bakırköy Anadolu Kız Meslek Lisesi'nden mezun olmuştur. Daha çok küçük yaşlarda oyunculuğa ve mankenliğe heveslenen Arzu Yanardağ, 1994 yılında mankenlik ajanslarında çalışmaya başladı. Daha sonrasında Başak Görsoy Mankenlik ve Fotomodellik Ajansına geçiş yaptı.

Arzu Yanardağ'ın rol aldığı yapımlar:

2008 - Rüzgar
2008 - Zülfikar
2006 - Gurbet Yolcuları (Filiz)
2005 - Eylül (Vera)
2005 - Düşler ve Gerçekler (Pınar)
2005 - Cumbadan Rumbaya
2004 - Tatil Aşkları
2001 - Aşkına Eşkiya
2000 - Dedelerimi Evlendirirken
1999 - Hayat Bağları (Nurgül)
1998 - Unutabilsem (Arzu)
1991 - Aile Bağları
1973 - Geçmiş Zaman Elbiseleri

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar