Aşk Ağlatır Nalan (Eda Şölenci) kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?

Aşk Ağlatır Nalan (Eda Şölenci) kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?
Show Tv ekranlarında ilk bölümü ile hüzün rüzgarları estiren dizisi Aşk Ağlatır'ın Nalan'ı yani Eda Şölenci kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?

Show Tv'nin yeni sezon için binbir emekle hazırladığı dizi Aşk Ağlatır, ilk bölümü ile izleyiciden tam not almayı başardı. Birbirinden başarılı isimlerin bir arada olduğu kadroda en dikkat çeken isimlerden biri de Nalan karakterini canlandıran Eda Şölenci oldu. Aşk Ağlatır Nalan kimdir? Nalan karakterini canlandıran Eda Şölenci daha önce hangi diziler de rol aldı? Aşk Ağlatır'ın güzel oyuncusu Eda Şölenci'yi gelin birlikte daha yakından tanıyalım...

2016 yılında Japonya'da yayınlanan Love That Makes You Cry isimli diziden uyarlanan Aşk Ağlatır, daha ilk bölümünden büyük ilgi gördü. Tanıtım fragmanının dikkat çekmesi üzerine dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyordu. Ve Aşk Ağlatır dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz Pazar günü saat 20.00'de izleyicisi ile buluştu. 8 Eylül Pazar günü itibariyle Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Aşk Ağlatır dizisinin başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaşıyor. Taşrada yetişip İstanbul’a gelen gençlerin hikayesinin işlendiği dizide Nalan karakterine hayat veren güzel oyuncu Eda Şölenci en merak edilen oyuncular arasında yer alıyor. Daha ilk bölümünden adından bu kadar söz ettiren güzel oyuncunun hakkında bir çok konu araştırılmaya başlandı bile. Peki dizide önemli bir role sahip olan Nalan karakteri yani Eda Şölenci kimdir? Eda Şölenci daha önce hangi dizilerde rol aldı? Onu daha önce nereden tanıyoruz. İşte güzel oyuncu hakkında tüm merak edilenler..

Aşk Ağlatır Nalan (Eda Şölenci) kimdir?

Aşk Ağlatır dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Nalan, plazada çalışan son derece havalı, bakımlı, özenli bir şehir kadınıdır. Nalan karakaterini canlandıran oyuncu Eda Şölenci‘dir. Eda Şölenci 1995 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Makedonya göçmeni olan Eda Şölenci, ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesini tamamladıktan sonra burada oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk eğitimini tamamlamasının hemen ardından ilk olarak Adı Efsane ve Aslan Ailem isimli dizilerde rol aldı.  Gerçek adı Eda Dusina Şölenci olan oyuncu şimdi ise Show Tv ekranlarının en yeni dizisi Aşk Ağlatır'da rol alıyor. 

Hangi dizilerde rol aldı?

Aşk Ağlatır (2019)

Aslan Ailem (2017)

Adı Efsane (2017)

Güneş'in Kızları (2015)

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler