Aşk Mantık İntikam İzle: 1. bölüm

Aşk Mantık İntikam İzle: 1. bölüm
Aşk Mantık İntikam İzle! Fox TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam 18 Haziran Cuma akşamı 1. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümü ve yeni bölüm detayları haberimizde!

Fox TV'nin yeni yaz dizisi Aşk Mantık İntikam 18 Haziran Cuma günü 1. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Yaz sezonunun en iddialı dizilerinden biri olan dizinin başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi başarılı ve sevilen oyuncular paylaşıyor. Yayınlanan fragmanlarıyla izleyiciden geçer not almayı başaran Aşk Mantık intikam dizisinin reyting sonuçlarında da aynı başarıyı gösterip gösteremeyeceği merak ediliyor. Diziyi televizyondan izleme fırsatı olmayan izleyiciler internet üzerinden 'Aşk Mantık İntikam izle' ve 'Aşk Mantık İntikam 1. bölüm izle' gibi kelimelerle diziye ulaşmaya çalışıyor. Aşağıdaki bağlantı üzerinden dizinin ilk bölümüne kolayca ulaşabilir ve dizi hakkında daha fazla ayrıntı için yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

AŞK MANTIK İNTİKAM İZLE: 1. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Aşk Mantık İntikam dizisi; mantık evliliği yaparak güzel bir gelecek hayali kuran Esra'nın boşandıktan sonra zengin olan eski kocasından almaya çalıştığı intikam konu alınıyor. 

Esra, aileyle birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Esra'nın babası bir gün işi bırakır ve hayallerinin peşinden koşmaya karar verdiğini açıklar ve kendi restoranlarını açarlar. Babasının işyerinde çalışan Esra, ekmek teknelerinin çıkan bir yangında küle dönmesiyle hayal kurmanın ne kadar tehlikeli olduğunu anlar. Aşık olmakta öyle.

Esra düşünür ve çocukluğundan beri kendisine aşık olan Ozan ile evlenme kararı alır. Kısa bir süre sonra evlenirler. Her şey yolunda giderken bir gün Ozan işi bıraktığını ve hayallerinin peşinden koşacağını söyler. Kısa bir süre sonra anlaşamayan ikili boşanma kararı alır.

Aradan bir yıl geçer ve gazete okurken denk geldiği haberle büyük bir şok yaşar. Eski eşi Ozan artık milyon dolarlık bir yazılım şirketinin sahibidir. Eski görünümden eser kalmayan Ozan artık daha yakışık ve güçlüdür. Esra ve Ozan'ın yıllara sonra yolları kesişir ancak ikisi de birbirlerine öfke doludur.

Ozan'ın kendisine gösterdiği tepki sonrasında tekrar onu kendisine aşık etmeye karar veren Esra'yı zorlu bir yol beklemektedir. Ancak Esra'nın pes etmeye niyeti yoktur.

Aşk Mantık İntikam her Cuma saat 20:00'de Fox TV'de..!

18-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar