Aşk Mevsimi'ne Üçüncü Başrol Geldi

Aşk Mevsimi'ne Üçnücü Başrol Geldi
Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünde yer aldığı Aşk Mevsimi adlı filmin kadrosuna son olarak güzel oyuncu Duygu Sarışın katıldı.

Sinema salonları önümüzdeki sezon birçok yerli filmle dolup taşacak. Son birkaç sezondur yapıcılarına zarar ettiren sinema filmleri bu sezon bu talihsizliği yenecek gibi görünüyor. Pandemi dolayısıyla büyük kayıp yaşayan ve sonrasında da toparlanmakta zorlanan ve seyircinin çok fazla gitmediği sinema salonları bu sezon yaz aylarında çekilen ve çekilecek filmlerle yeniden eski günlerine dönmenin gayreti içinde olacak. Yaz aylarında hazırlanan ve sete çıkan pek çok filmle şimdiden heyecanlı bir sezona hazırlanan sinema sektöründe bir film daha son hazırlıklarını yapıyor. Şu sıralar cast çalışmasının yoğun bir şekilde yürütüldüğü ve yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in yer aldığı Aşk mevsimi adlı sinema filmi için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Ünlü ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile yakışıklı oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu’nu bir araya getiren filmin üçüncü başrol oyuncusu da belli oldu. Filmin kadrosuna son olarak Bade karakteri ile başarılı ve güzel oyuncu Duygu sarışın dahil oldu.

Duygu Sarışın Aşk Mevsimi’nde

Şu sıralar cast çalışmaları devam eden ve yönetmen Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda yer alacağı Aşk mevsimi filmi merakla beklenen yapımlar arasına adını yazdırdı. Dilan Çiçek deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünde yer alacağı aşk ve dram türündeki filmin son hazırlıkları yapılıyor. Ağustos ayında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanan Aşk Mevsimi Filminin çekimleri Bozcaada’da gerçekleştirilecek ve ortalama 5 – 6 hafta arasında bir çekim süreci yaşanacak. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve yeni isimlerin de her an katılmaya devam ettiği filmin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Duygu sarışın katıldı. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve başarısıyla yapımcıların aradığı isimlerden olan Duygu sarışın Aşk mevsimi adlı filmde Bade karakterine hayat verecek.

Murat Şeker’den Açıklama

Yeni sezonda sinemaseverlerin beğenisine sunulacak olan ve Dilan Çiçek Deniz’in Şirin, Cem Levent Üzümoğlu’nun ise Ali Yaman karakterlerine hayat vereceği Aşk Mevsimi filminin yönetmeni Murat Şeker sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Murat Şeker paylaşımında “yönetmenliğini yaptığım 15. Filmim için son düzlüğe girdik. Aşk Mevsimi filmimizin kadrosu şekilleniyor. Başrollerde Dilan Çiçek deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Duygu sarışın yer alıyor. Heyecanımız yüksek, gençliğimiz var” ifadelerini kullandı.

09-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar