Aşk Taktikleri 2 Filminin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Aşk Taktikleri 2 Filminin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu
Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri Filminin 2.’si olan Aşk Taktikleri 2 için geri sayım başladı. Filmin oyuncu kadrosu tamamlandı.

Bu senenin başında dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve seyirci tarafından çok sevilen ve haftalarca Netflix’te en çok izlenenler listesinde yer alan başarılı film Aşk Taktikleri’nin devam filminin çekilmesine karar verilmiş ve bunun için hazırlıklar başlamıştı. Lenistar Medya tarafından hazırlanan ve başrolünde Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir’in rol aldığı romantik komedi türündeki filmin çok izlenmesi üzerine Netflix filmin devamını talep etmiş ve Lenistar Medya’da Aşk Taktikleri 2’nin hazırlıklarına başlamıştı. Çoğunluğu yine aynı oyuncu kadrosuyla gerçekleştirilecek çekimler için yazılan senaryoya göre yeni karakterlerle de görüşmeler başlamıştı. Sonunda Aşk Taktikleri 2’nin oyuncu kadrosu netleşti ve filmin çekimlerinin başlamasına sayılı günler kaldı.

Aşk Taktikleri 2 Oyuncu Kadrosu

Lenistar Medya tarafından Dijital yayın platformu Netflix için hazırlanan ve ilki 11 Şubat’ta yayınlanan ve seyirciden yoğun bir beğeni toplayan Aşk Taktikleri Filminin devamı olan Aşk Taktikleri 2’nin hazırlıklarında sona gelindi. Başrolünde ilkinde olduğu gibi Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir’in rol alacağı filmin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Emre Kabakuşak tarafından yönetilecek dizinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’a ek olarak Bora Akkaş, Melisa Döngel, Ceyhun Mengiroğlu, İpek Tuzcuoğlu, Ümit Erdem, Hande Yılmaz ve Kerem Atabeyoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin çekimlerine koronavirüse yakalanan Demet Özdemir’in iyileşmesinin ardından başlanacağı öğrenildi.

Aşk Taktikleri Konusu Nedir?

Netflix’te yayınlanan ve haftalarca en çok seyredilen yerli içerikler listesinde ilk sıralarda yer alan başarılı film Aşk Taktikleri 2, ilk filmin devamı niteliğinde. Romantik komedi türünde olan filmde Aslı ve Kerem iki farklı karakterlerdir ve her ikisi de karşı cinsi çözdüğüne inanmaktadır. Aslı ünlü moda tasarımcısı, Kerem ise reklamcıdır. Her ikisi de aşka inanmamaktadır ve bir iddia üzerine birbirlerini kendilerine aşık etmek için bir yarışa girerler. Bu yarış zamanla ikilinin birbirine gerçekten aşık olmasıyla sonlanacaktır. Aslı ve kerem bu yarış sırasında karşısındakini kendine aşık etmek için ellerinden geleni yapacak ve değişik taktiklerle rakibi alt etmeye çalışacaktır. Serinin 2. Filminde de benzer bir hikaye konu alınacaktır.

17-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar