Sinyor Mahkum’a Veda Ediyor

Sinyor Mahkum’a Veda Ediyor
Perşembe akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden Mahkum’da flaş bir ayrılık yaşanıyor. Talat Bulut’un canlandırdığı Sinyor diziye veda ediyor.

Güney Kore dizisi İnnocent Defandent dizisinden MF Yapım tarafından Fox Tv için uyarlanan Mahkum dizisi yayınlandığı Perşembe akşamlarına damgasını vuruyor. Dizi özellikle son bölümlerde reytinglerde belirgin bir çıkış yakalarken gelecek hafta sezon finali yapmayı ve belli bir süre seyirciye veda etmeyi planlıyor. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı dizi hikayesi kadar dizide rol alan oyuncuların etkili performansıyla da seyircinin beğenisini kazanmış durumda. Fox Tv’de gelecek sezon içinde yayın onayı alan Mahkum dizisinin sezon finali öncesi yayınlanacak bölümünde ise flaş bir ayrılık yaşanacak. Daha önce de dizinin ana kadrosunda olan ve etkili oyunculuğu ile göz dolduran Seray Kaya’nın ardından yaşanacak bu ayrılık seyirciyi bir hayli üzecek gibi görünüyor. Diziye sonradan giren ancak girer girmez damgasını vuran diziye yön veren karakterlerden Sinyor’un diziye veda edeceği öğrenildi.

Sinyor (Talat Bulut) Veda Ediyor

Perşembe akşamlarının en sevilen dizilerinden olan ve bir savcının hem kendini aklamaya çalışması ve hem de masum insanların suçsuzluğunu kanıtlayarak asıl suçluları adalet önüne çıkarmaya çalışmasının hikayesinin anlatıldığı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna (Savcı Fırat Bulut) İsmail Hacıoğlu (Barış – Savaş Yesari) Hayal Köseoğlu (Saşa) Melike İpek Zorlu (Büge Yesari) Talat Bulut (Sinyor) gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Güney Kore uyarlaması bir dizi olan Mahkum önümüzdeki Perşembe sezon finali yapacak ve ikinci sezon için yayınına kısa bir ara verecek. Ancak dizi sezon finaline girmeden önce kadrosunda yer alan usta oyuncu Talat Bulut’la vedalaşacak. Diziye sonradan giren ve ancak etkili oyunculuğu ile dizideki bütün dengeleri değiştiren oyuncunun önümüzdeki bölüm hikayeye veda edeceği öğrenildi.

Sinyor Kimdir?

Mahkum Dizisinin kadrosuna sonradan dahil olan ve 10 bölüm için diziye dahil olduğu belirtilen usta oyuncu Talat Bulut’un canlandırdığı Sinyor Mahkum’da kötü tarafın başındaki en büyük isim olarak biliniyor. Hayır sever bir işadamı olarak görülmesine rağmen perde arkasından tüm ülkede dönen bütün kirli oyunların, işlerin başındaki adam olan ve aynı zamanda acımasızlığı ve psikopatlığı ile de öne çıkan sinyor dizinin dengelerini değiştiren karakter olmayı başardı. Özellikle Barış Yesari üzerinden Savcı Fırat Bulut’a zor anlar yaşatan Sinyor son bölümlerde Savcının yeniden göreve dönmesiyle zor anlar yaşamaya başlamıştı. Mahkum’da Sinyor’un diziye nasıl ve ne şekilde veda edeceği ise henüz bilinmiyor.

25-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar