Aşkın Tarifi 2. bölüm izle

Aşkın Tarifi 2. bölüm izle
Aşkın Tarifi 2. bölüm izle! Kanal D'nin NTC Medya İmzalı yeni dizisi Aşkın Tarifi yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 14 Haziran Pazartesi yayınlanan bölümü haberimizde!

Kanal D'nin NTC Medya imzalı yeni dizisi Aşkın Tarifi 14 Haziran 2021 Pazartesi akşamı 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolü paylaştığı Aşkın Tarifi dizisinin 2. bölümünde neler olacak? Dizinin yeni bölümünü internet üzerinden izlemek isteyenler veya tekrar izlemek isteyenler "Aşkın Tarifi 2. bölüm izle" araması yapıyor. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlatından ulaşabilirsiniz.

AŞKIN TARİFİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Fırat'ın lansman gecesinde Naz'ı öpmesi herkesi şaşkına çevirir. Naz içine bulunduğu duruma bir anlam veremez ve öfkeden Fırat'ı kovma kararı alır. Taylan ise Fırat'ın neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalışır. Fırat yaptıklarından pişman ve büyük utanç içindedir. Naz'a kendisini nasıl affettirebileceğini düşünür ve elinden geleni yapar. Fırat'ın yaptıkları öyle bir sonuç alır ki bu defa Naz onu restorana dönmesi için elinden geleni yapmak zorunda kalır. Fırat ve Naz'ın içinde oldukları durum birbirlerini daha iyi tanımalarına olanak sağlar. Naz, Fırat'ın dünyasını Fırat ise Naz'ın dünyasını yakından görür. Fırat, Naz'ın teklifini kabul eder ve Taylan'ın mahallesinde unutulmaz bir akşam geçirirler. Tekrar Fırat ve Naz'ı yakın gören Taylan yeni planını hayata geçirir. Fırat'ın bu hamlesiyle ikili büyük şaşkınlık geçirir. Fırat, Taylan'ın yaptıklarından sonra pes edip geri mi çekiecek yoksa kalıp savaşa devam mı edecek?

AŞKIN TARİFİ KONUSU

Yaz dizisi olarak ekrana gelmeye hazırlanan Aşkın Tarifi dizisi güçlü bir senaryoya sahip. Leyla Oter ve Doruk Erengül'ün kaleme aldığı senaryoda mutfak şeflerinin aşkı ekrana yansıyacak. Kadir Doğulu'nun canlandırdığı Fırat karakteri kendi halinde bir kebapçıdır. Fırat kadaeriyle oynayan Doktor Aşk'a dersini vermek için çıktığı yolda kendini bir Fransız restoranında bulur. Zaten Fransız mutfağına yabancı olmayan şef Fırat mutfağa yeniden kavuşmuştur. Fırat'ın hayatını değiştirecek gelişme ise restoran'ın güzeller güzeli sahibi Naz Soyluer'dir. Serra Arıtürk'ün canlandırdığı Naz ile Fırat'ın aşkı ise  tarifsiz bir aşka dönüşür. Yemek sihirbazı Fırat Aşkın Tarifi'nin olmadığını analayacaktır.

14-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar