Askın Tarifi Dizisinin Afiş Görüntüleri Yayınlandı

Askın Tarifi Dizisinin Afiş Görüntüleri Yayınlandı
Kanal D ekranlarında 7 Haziran Pazartesi akşamı 1. Bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Aşkın Tarifi’nin afiş görüntüleri yayınladı.

Yaz sezonu dizileri yavaş yavaş hazırlıklarını tamamladı, çekimler, kurgular, miksajlar yapıldı ve yayın bantlarına son halleri verildi. Artık sadece yayın saatini beklemek kaldı. Bu sezon pek çok dizi ilk kez ekrana gelecek. Yaz sezonu bu yönü itibariyle televizyon kanalları için oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Daha çok romantik komedi türünde olan ve bu yönüyle genç kitleye daha çok hitap eden yaz dizileri içinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Aşkın Tarifi dizisinin de yayın tarihi belli oldu. 7 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin tüm hazırlıkları tamamlandı. Son olarak dizinin afiş fotoğrafları da çekildi ve servis edildi. Geriye dizinin ilk bölümünü beklemekten baş kabir şey kalmadı. Oldukça renkli karelerin çekildiği afiş görüntülerini sizler için yayınlıyoruz.

Dizide Mutfak Ön Planda

Aşkın Tarifi dizisi yayın hayatına başlamaya hazır. İlk bölüm çekimlerinin tamamlandığı dizide başrolü oynayan Kadir Doğulu dizide bir şefi canlandırıyor. Bu yönü itibariyle Aşkın Tarifi’nin çekimlerinde mutfak ön planda ve bu durum da seyirciyi daha çok cezbedecek gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin çekimleri sırasında ünlü oyuncu Kadir Doğulu dizinin bu yönüne vurgu yaparak “kebap işinde iddialıyım. Aşkın Tarifi’ni anlatırken izleyicilerimize lezzet dolu tarifler de vereceğiz. Hem aşkın hem de lezzetin buluştuğu dizimiz 7 Haziran’da izleyicilerimizle buluşacak, heyecanlıyız” ifadelerini kullandı. Birbirinden güzel afişleriyle seyirciyi daha da merak ettiren dizi için soy saymaya başlandı.

Aşkın Tarifi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Tam evlenecekken sevdiği tarafından terk edilen kebapçı Fırat Şef bunu yapan kişiden intikam almak için bir Naz Soyluer’e ait olan Fransız mutfağında şef olarak çalışmaya başlar. Bu sırada hem aşkın tarifini aramaktadır hem de lezzetli yemekler yapmaktadır. Bu sırada restoranın sahibi Naz ile aralarında bir yakınlaşma başlar. İkili mutfakta aşkın tarifini aramaya başlarlar. Aşkın Tarifi dizisinin oyuncu kadrosunda Kenan Doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz ve Elif Melda Yılmaz gibi oyuncular yer alıyor. Dizi ilk bölümüyle 7 Haziran Pazartesi akşamı Kanal D’de ekrana geliyor.

24-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar