Serkan Kaya ile Seren Serengil birbirine girdi

Serkan Kaya ile Seren Serengil birbirine girdi
Sürekli birbirlerini eleştiren Seren Serengil ile Serkan Kaya, Arto'nun barıştırma hevesi yüzünden tekrar tartıştı. İkili arasındaki gerilimin kaynağı haberimizde.

Son olarak fotoshoplu fotoğraflarıyla gündeme gelen Seren Serengil bu sefer şarkıcı Serkan Kaya ile haber oldu. Kolumu sıkıp küfür etti, diyerek ünlü şarkıcıyı şikâyet eden Seren Serengil, neden Serkan Kaya ile birbirine girdi? Hayranları ikili arasında yaşanan gerilimi merak ediyor. Şimdi detaylar

Serkan Kaya ile Seren Serengil birbirine girdi

Ünlü şarkıcılar Seren Serengil ve Serkan Kaya, geçtiğimiz aylarda katıldıkları bir düğünde tartışmıştı. Aradan geçen süreye rağmen tartışmaları dinmeyen ikili bu sefer de sosyal medya hesapları üzerinden ağır sözlerle birbirini suçladı. Her iki taraf da kendini savunan açıklama yaparken karşı tarafı ağza alınmayacak sözlerle eleştirdi.

Her şey bir benzetmeyle başladı

Seren Serengil, tarzını kıskandığı Serkan Kaya’yı "Her şeyiyle İbrahim Tatlıses’e benziyor” diyerek kıyasıya eleştirmiş ve Ankara'da bir düğünde karşılaştığı şarkıcıyı yerden yere vurmuştu. İkiliyi barıştırmak isterken ortalığı karıştıran Arto, onları aynı masaya oturtsa da tartışma daha da alevlenmişti. Bu sefer de sosyal medya hesaplarından birbirine ağır sözlerle yüklenen ikiliyi Arto da barıştıramadı.

Her zamanki gibi şebekliğini yaptı

Kendisini sürekli eleştirmekten vazgeçmeyen Seren Serengil’i takipçilerine şikayet eden Serkan Kaya Instagram hesabından video paylaşarak kendini şöyle savundu: "Maskemi çıkarmadan 1-2 parça playback yaptım. Peşime Arto mudur, zırto mudur o arkadaş çıktı. Her zamanki gibi şebekliğini yaptı. Seren onu masada fişekledi... O geri zekâlı da onun sözüne aldanarak bana, 'B.. gibi sahne yapmışsın' dedi. Ben de onun üzerine o anları çeken Seren'in yanına gidip, kolunu tutup, 'Nedir bu kininin sebebi?' diye sordum."

Kolumu sıkıp bana küfür etti

Bu açıklama üzerine gözlerin çevrildiği Seren Serengil ise hemen bir açıklama yaparak kendini şu ifadelerle savundu: “"Sahneye çıktı ama kimsenin haberi yok. Kimse eğlenmedi ve alkışlamadı. Sonrasında Arto çıkıp, herkesi ayağa kaldırınca dönüp, 'Serkancığım gördün mü, sahnesi olmak böyle bir şey' dedi. Bunda bir şey var mı? O anda canlı yayın yapıyordum. Bu başka masadan gelip, koluma yapışıp, sıkmaya başladı. Ben şoke oldum. Dönüp baktığımda 'O videoyu kapatacaksın' dedi. Ben de 'Sen kimsin diye?' kızdım. Hem kolumu sıktı hem de küfür etti. Gidip şikâyetçi olmamıştım, şimdi olacağım... Masaya oturduğum andan itibaren bana sataşmaya başladı. ‘Siz beni yıllardır doğruyorsunuz’ dedi. Ben de, ‘Beyefendi sizi tanımam’ dedim. Tartışmamak için başka masaya geçtim."

Öyle bir babadan böyle bir evlat!

Bunu üzerine Serkan Kaya "Bir arkadaş var, bana kafayı takmış. Ne iş yaptığını dahi bilmiyorum. Beni ustalarımla kıyaslıyor. Haddini, edebini bil, benimle uğraşma. Senin baban çok kıymetliydi ama öyle bir babadan böyle bir evlat!" sözleriyle ünlü şarkıcıya tepki gösterdi. Canlitv olarak magazin dünyasının nabzını tutmaya devam edeceğiz.

24-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar