Aşkın Tarifi oyuncusu Kadir Doğulu'dan itiraf Yarı yolda bırakıldım

Aşkın Tarifi oyuncusu Kadir Doğulu'dan itiraf Yarı yolda bırakıldım
Aşkın Tarifi'nde başrol oynayan Kadir Doğulu, muhabirin sorduğu sorulara ilginç cevaplar verdi. "yarı yolda bırakıldım diyen Doğulu kimleri kastetti?

Birçok başarılı diziye ev sahipliği yapan Kanal D ekranlarında yaza damga vuran yeni bir dizi daha başladı. Aşkın tarifi adıyla ekrana gelen yeni dizinin erkek başrol oyuncusu Kadir Doğulu'dan samimi bir itiraf geldi. Yarı yolda bırakıldım, diyen ünlü oyuncu kimi kastetti? NTC Medya yapımı dizide rol alan kadir Doğulu kimdir? Şimdi detaylar

Aşkın Tarifi oyuncusu Kadir Doğulu'dan itiraf Yarı yolda bırakıldım

Kanal D'nin yazlık dizisi Aşkın Tarifi dizisinde başrol oynayan Kadir Doğulu, Posta gazetesine  verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. NTC Medya’nın yapımını üstlendiği Kanal D’nin dizisi Aşkın Tarifi'nde 'Fırat' karakterine hayat veren Kadir Doğulu; aşktan intikama, ihanetten dostluğa birçok soruya samimi cevap verdi. 

Fırat’ın hikayesi oldukça etkileyici!

Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını, Doruk Erengül ve Leyla Oter’in senaryosunu üstlendiği Aşkın Tarifi dizisini Deniz Koloş yönetiyor. Başrol oyuncusu olan Kadir Doğulu, başarıyla canlandırdığı Fırat karakteri için duygularını şu sözlerle paylaştı: "Senaryoyu ilk okuduğumda Fırat’ın hikayesi beni çok etkiledi. Kanal D ve NTC Medya ile böyle güzel bir projede bir arada olmaktan dolayı mutluyum."

İntikam makul karşılanabilir

Başarılı oyuncu dizide canlandırdığı Fırat'ın karakteriyle ilgili konuşurken muhabirin sorduğu "İntikam, size tanıdık bir duygu mu ve aşka dahil mi?" sorusuna tüm samimiyetiyle şu yanıtı verdi: "İntikam, yolunda gitmeyen bir şeyin farkına varıp onu düzeltme güdüsüyle, bu makul karşılanabilir. Ama aşka dahil olamaz. İntikam, eksik kaldığımız yerlerin farkına vardığımızda, onu nasıl düzelteceğimi bilememe hali bence. İşte o eksikliği düzeltme çabasına da birileri ‘intikam’ diyebilir belki." 

İyi ki yarı yolda bırakılmışım

Pis yedili ve Vuslat dizilerinde canlandırdığı çok farklı karakterleri başarıyla oynayarak geniş bir hayran kitlesi kazanan Kadir Doğulu, "Hiç yarı yolda bırakıldınız mı?" sorusuna ise bakın nasıl cevap verdi: "Yarı yolda bırakıldım ve bu da şahane bir gelişime neden oldu bende. Yarı yolda bırakılmak, istediğin bir şeyin o an kesilmesi ve bir çocuğun elinden oyuncağının alınması gibi bir durum. O çok ciddi travmatik bir şey uyandırıyor insanda. Ben, her cümlenin sonuna nokta koyuyorum ki sonra gelen büyük harfle başlasın. Ama bazen de virgül koymak gerekir ki yarı yolda kaldıklarınla devam edebilesin." 
Kanal D yapımı Alkın Tarifi başrol oyuncusu Kadir Doğulu'ya canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

04-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar