Almeda Abazi’den Hamilelik Açıklaması

Almeda Abazi’den Hamilelik Açıklaması
Ünlü oyuncu Tolgana Sayışman ile eşi Almeda Abazi iki çocuğun ardından düşündükleri üçüncü çocuktan vazgeçti. Peki bunun arkasındaki sebep ne?İşte cevabı!

Ünlüler dünyasında dünyaya gelen her bebek heyecan yaratır ve her hamilelik bir olay, bir haberdir. Mutlu evlilikleriyle herkesin gözlerinin üzerinde olduğu magazin dünyasının ünlü çifti oyuncu Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi’de bu çiftlerden biri. Geçtiğimiz gülerde ikinci bebeklerini kucaklarına alan ve mutluluklarıyla herkesi kendilerine hayran bırakan çiftten üçüncü bebek açıklaması geldi. 2017 yılında dünya evine giren çift ilk önce oğulları Efehan’ı kucaklarına almış ve ardından da ikinci çocukları Alina geçtiğimiz ay aileye katılarak herkesi mutlu etmişti. Peş peşe gelen iki çocuk ailenin sevincine sevinç katarken magazin dünyasında çift ile ilgili olarak sık sık üçüncü bebek haberler yapılmaya başlamıştı. Üçüncü çocuğu da isteyen çiftin ise bu düşünceden vazgeçtiği öğrenildi. Alina’yı dünyaya getirmek için doğuma giden Almeda’nın ardından eşi Tolgahan Sayışman’ın bir karar aldığı ve bunu daha sonra eşiyle paylaştığı ve kararlarını verdikleri öğrenildi.

Sana Kıyamama

İki çocuklarını kucaklarına alan ve 2017 yılında evlenen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinden yeni bir hamilelik ve üçüncü çocuk açıklaması geldi. Almeda Abazi kendi YouTube kanalında yaptığı açıklamada üçüncü çocukla ilgili kararlarını sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Almeda Abazi ”Tolga üçüncü çocuğu düşünüyordu, ta ki Alina’nın doğumuna girene kadar. Doğumdan çıkar çıkmaz sana çok yazık, kıyamam bitti. Bir daha seni zorlamayacağım dedi. Böylelikle üçüncü çocuk hikayesini kapatmış olduk” ifadelerini kullandı. Böylece Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti çocuk defterini kapatmış oldu.

İki Çocukları Var

Oyuncu Tolgana Sayışman ile model Almeda Abazi 2017 yılında imza atarak dünya evine girdiler. Mutlu bir evlilikleri olan çift ilk çocukları Efehan’ı iki yıl önce kucaklarına alarak ilk anne ve babalık heyecanını yaşadılar. Bunun ardından kızları Alina’yı geçtiğimiz ay kucaklarına alan çiftten üçüncü bebek bekleniyordu. Ancak son anda bu kararlarından vazgeçtiler. Almeda Abazi iki hamileliğini kıyaslarken “Efe ile hamileliğim çok kolay geçti. Alina ile öyle kolay olmadı. Pandemi vardı, evden bile çıkamadım. Efe çok küçüktü. Çok fazla kusma hissiyatı yaşadım. Sürekli yatıyordum. Alina ile gözaltlarım mosmor, yüzüm bir yamuk yumuk oldu, değiştim. Çirkinleştim bayağı” ifadelerini kullandı. Bütün bunlardan dolayı Tolgana Sayışman’ın eşine daha fazla kıyamadığı ve üçüncü çocuktan vazgeçtikleri öğrenildi.

04-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar