Ünlü Şarkıcı Sahnede Aşı Oldu

Ünlü Şarkıcı Sahnede Aşı Oldu
Ankara Havalarının sevilen isimlerinden Hasan Yılmaz konser verdiği sahnede binlerce kişi önünde koronavirüs aşısı oldu.

Koronavirüs yaklaşık iki yıldır tüm dünyanın ve ülkemizin ana gündem konularından birini oluşturuyor. Her gün yüzlerce insanın hayatını kaybettiği salgın için sağlık çalışanları yoğun bir şekilde mücadele ederken son aylarda aşılama konusunda da epey bir ilerleme sağlandı. Farklı ülkeler tarafından üretilen ilk aşılar koronavirüs için tedbir amaçlı piyasaya sürülürken ve acil kullanım onayı alırken ne yazık ki bu aşılara karşı bazı ülkelerde ve bazı zamanlarda ciddi bir direnç oluştu. Bazı kişiler aşı olmamak için direnirken yaptıkları propagandalar ile de insanları etkilemeye başladı. Ülkemizde her geçen gün aşılanan insan sayısı daha da artarken Salık Bakanlığı’nın yoğun çalışmalarıyla aşılama devam ediyor. Zaman zaman da bazı ünlüler örnek olmak için kamuoyu önünde koronavirüs aşısı oluyor. Bu ünlülerden biri de Hasan Yılmaz oldu. Ankara havalarının ünlü ismi bir açılış sırasında verdiği konserde sahne ortasında koronavirüs aşısı oldu.

Sahnede Aşı Oldu

Ankara Havalarının ve türkülerinin ünlü ve aranılan isimlerinden olan şarkıcı Hasan Yılmaz örnek bir davranış sergileyerek sahne ortasında koronavirüs aşısı oldu. Denizli’nin Serinhisar İlçesinde bir AVM açılışında verdiği konser sırasında koronavirüs aşısı yapmak için stand açan sağlık çalışanlarını görünce konserine ara vererek seyircilerinin önünde koronavirüs aşısı olmaya karar verdi. Aşı standında görevli sağlık personelinden kendisine aşı yapmalarını isteyen Hasan Yılmaz koronavirüs mücadelesi kapsamında herkesin de aşı olmasını istedi. Daha sonra şarkı söylediği sahnede koronavirüs aşısı olan Hasan Yılmaz sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Kendisini seyreden binlerce kişinin de alkışlarla destek verdiği Hasan Yılmaz daha sonra konserine kaldığı yerden devam etti.

Hasan Yılmaz Kimdir?

Ankara Şarkılarının sevilen ve tanınan ismi Hasan Yılmaz 1967 yılında Kastamonu’da dünyaya gelmiştir. Şarkıcı olmadan önce kamyon şoförlüğü yapan Hasan Yılmaz daha sonra şarkıcılığa başlamıştır. Önceleri küçük organizasyonlarda ve düğünlerde sahne alan Yılmaz daha sonra albüm çıkarmış ve tanınan ve sevilen bir şarkıcı olarak yüz binlerce kişinin gönlünde yer etmiştir. Halen konserlerine devam eden ve albümleri satış rekorları kıran ünlü şarkıcı ayrıca bazı televizyon programları da yapmıştır.

26-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar