Esra Bilgiç Atatürk Dizisinde Hangi Karakteri Canlandıracak?

Esra Bilgiç Atatürk Dizisinde Hangi Karakteri Canlandıracak?
Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatılacağı dizide genç ve güzel oyuncu Esra Bilgiç’in hangi karaktere hayat vereceği belli oldu.

14 Haziran’da Türkiye pazarında büyük bir gövde gösterisiyle yayına başlayacak olan ve şimdiden abone sayısında rekor kıran dijital yayın platformu Disney Plus’ta 2023 sezonunda ekrana gelecek Atatürk dizisi ile hazırlıklar yapımcı şirket Lenistar Medya tarafından titizlikle sürdürülüyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 100. Yılına özel olarak hazırlanan ve Mustafa kemal Atatürk’ün hayatını anlatacak dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Tüm starları bünyesinde toplamayı başaran dizide yer alan yıldızlardan biri olan ve son zamanların en başarılı oyuncularından olan güzel oyuncu Esra Bilgiç’in de rol alacağı dizinin çekimlerine yakında başlanacak. Şu ana kadar Esra Bilgiç’in dizide hangi karakteri canlandıracağı konusunda bilgi bulunmuyordu ve ancak son anda güzel oyuncunun Atatürk dizisinde hangi karaktere hayat vereceği ortaya çıktı.

Esra Bilgiç Kimi Canlandıracak?

Lenistar Medya tarafından Türkiye’nin 100. Yılına özel olarak hazırlanan ve Disney Plus’ta ekrana gelecek Atatürk dizisinin provaları şu sıralar devam ediyor. 2023 yılında yayınlanacak dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Lenistar Medya yazık ekibi tarafından senaryosu kaleme alınan Atatürk dizisinde Mustafa kemal Atatürk’ü ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli canlandırırken, Atatürk’ün sevgililerinden birini ise son zamanların güzel ve başarılı oyuncusu Esra Bilgiç canlandıracak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre güzel oyuncu dizide konuk olarak yer alacak ve Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgililerinden birine hayat verecek. Dizide konuk oyuncu olarak yer alacak Esra Bilgiç’in hangi isme hayat vereceği ve dizide kaç bölüm yer alacağı ise tam olarak bilinmiyor. Dizinin çekimlerinin çok yakında başlaması bekleniyor.

Atatürk Dizisi Oyuncuları

Disney Plus’ta 2023 senesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılında seyirciyle buluşacak olan ve herkesin büyük bir merakla beklediği Atatürk dizisinde birbirinden ünlü isimler rol alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Esra Bilgiç, Sahra Şaş, Bertan Asllani ve Emma Watson gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizinin çekimleri temmuz ayı başlarında başlayacak ve ilk sezon 6 bölümden oluşacak.

 

02-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar