Atatürk Dizisinde Ali Fethi Okyar’ı Canlandıracak İsim Belli Oldu

Atatürk Dizisinde Ali Fethi Okyar’ı Canlandıracak İsim Belli Oldu
Genç kuşağın yetenekli oyuncularından Bertan Aslani 14 Haziranda yayın hayatına başlayacak Disney +’nın en iddialı projelerinden Atatürk dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Türk seyircisi 14 Haziran’ı merakla ve sabırsızlıkla beklemeye başladı. Uzun zamandır gündemde olan ve 14 Haziran tarihinde yayın hayatına başlayacak olan yeni internet yayın platformu Disney + şu günlerde tanıtımlarıyla abone toplamaya başladı. Birbirinden ünlü isimleri bünyesine katan ve bunlarla orijinal ve dikkat çeken içerikler üretmek için yola çıkan Disney + özellikle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılına özel olarak hazırlamaya karar verdiği ve çalışmaları 03 Medya tarafından sürdürülen Atatürk Dizisiyle oldukça ses getirdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının belli bir dönemini anlatacak olan dizide birbirinden ünlü isimler rol alacak. Atatürk’ü Aras Bulut İynemli’nin canlandıracağı dizide yine Atatürk tarafından soyadı verilen ünlü komutan ve TBMM’nin eski başkanlarından olan Ali Fethi Okyar’ı canlandıracak isim belli oldu.

Bertan Asllani Atatürk Dizisi Kadrosunda

Disney + tarafından yayınlanacak olan ve cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak hazırlanan Atatürk Dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 03 Medya tarafından hazırlıkları sürdürülen ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı diziye yine başarılı ve genç bir isim dahil oldu. Dizide TBMM eski başkanı ve Atatürk tarafından soyadı verilen Ali Fethi Okyar karakterini canlandırması için başarılı oyuncu Bertan Asllani ile el sıkışıldı. Son olarak Bertan Asllani’nin katıldığı dizinin kadrosunda Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Mehmet Günsür, Berk Cankat, Sahra şaş ve dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson yer alacak. Dizinin kadrosuna yeni isimlerin de katılması bekleniyor. Dizinin çekimlerine haziran ayı içinde başlaması beklenirken dizi Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yılı olan 2023 yılında Disney +’da yayınlanacak.

Bertan Asllani Kimdir?

Disney +’da yayınlanacak Atatürk dizisinde rol alacak isimlerden biri olan Bertan Asllani 3 Temmuz 1990 yılında Makedonya’da dünyaya gelmiştir. Öğrenim hayatının ardından ilk olarak müzik çalışmalarıyla dikkatleri çeken ve albümler çıkaran Bertan Asllani daha sonra oyunculuğa yönelmiştir. Önceleri video müzik kliplerinde oynayan oyuncu daha sonra dizilerde boy göstermeye başlamıştır. Bertan Asllani’nin rol aldığı yapımlar arasında

·         Pis Yedili

·         Öğrenci Evi

·         Kimse Bilmez

·         Göç Zamanı

·         Evlilik Hakkında Her Şey bulunmaktadır.

30-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar