Mahkum Dizisine Yeni Bir Savcı Geliyor

Mahkum Dizisine Yeni Bir Savcı Geliyor
Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir savcı olarak Cansu Fırıncı dahil oluyor.

MF Yapım tarafından Güney Kore menşeli bir diziden uyarlanan ve Perşembe akşamları Fox Tv’de ekrana gelen Mahkum dizisi bu sezon başlayan diziler arasında en iyi reyting alanlardan biri. Dizi bir savcının üzerine atılan ailesini öldürme suçlamasının yalan olduğunu ispatlayarak kendini temize çıkarması ve aynı zamanda ailesinin de katilini bulmasının mücadelesini anlatıyor. Başladığı günden itibaren seyirciyi şaşırtan senaryosu ve sürprizlere açık hikayesiyle dikkatleri çeken dizi son bölümlerde heyecanı iyice zirveye taşıdı. Diziden birbiri ardına oyuncular ayrılırken özellikle son bölümlerde ayrılan Avukat Ceyda karakteri seyirciyi oldukça üzdü ve şaşırttı. Yine aynı şekilde dizide Savcı Fırat’ın karşısında olan Savcı Tahir’in ayrılması da hikayeyi heyecanlı hale getirdi. Öbür taraftan hikayeye yeni dahil olacak olan bir savcının diziye yeni bir soluk ve heyecan getirmesi bekleniyor. Dizide rol alacak yeni savcıyı başarılı oyuncu Cansu Fırıncı canlandıracak.

Mahkum’a Yeni Savcı

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan uyarlama dizi Mahkum’un kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Dizide savcı karakterini canlandıracak olan ve hikayede yeni bir kırılma noktasının yaşanmasını sağlayacak olan savcıyı başarılı oyuncu Cansu Fırıncı canlandıracak. Dizide son bölümlerde büyük sürprizler olmuştu. Diziye dahil olacak olan yeni savcının da bu yönde bir hikayesinin olması bekleniyor. Son bölümde Savcı Fırat kendini temize çıkaracak bütün delilleri toplamış ve teslim etmek için yola çıkmıştı. Öbür taraftan dizinin kötü karakteri Barış ise teslim olmaya karar vermişti.

Cansu Fırıncı Kimdir?

Pek çok dizide rol alan ve başarılı bir oyunculuk ortaya koyan Cansu Fırıncı 16 Mart 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra tiyatro ve dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk dizisi Urfalıyam Ezelden ile ekran yolculuğuna başlayan Cansu Fırıncının yer aldığı son yapım Atv ekranlarında yayınlanan ve başarılı bir sezonun ardından final yapan Akıncı adlı dizi olmuştur. Cansu Fırıncı’nın rol aldığı yapımlar arasında

·         Akıncı

·         Mehmetçik Kutlu Zafer

·         Düş Kırgınları

·         Babam

·         Kırgın Çiçekler

·         Kanlı Postal yer almaktadır.

30-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar