Sinem Kobal ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin ismi

Sinem Kobal ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin ismi
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinin ikinci bebekleri dünyaya geldi. İşte Sinem Kobal'ın ikinci kız bebeğinin ismi.

2016 yılında dünya evine giren Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci bebekleri dünyaya geldi. Lalin adında 1 buçuk yaşında kızları olan çift, kısa bir süre önce ikinci bebek heyecanı yaşamaya başlamıştı. İşte Sinem Kobal'ın ikinci bebeğinin ismi...

Sinem Kobal ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin ismi

Geçtiğimiz günlerde bebeğinin ismi ile ilgili yönetilen sorulara 'İsim konusu belli olmadı arkadaşlar' sözleri ile yanıt veren Kenan İmirzalıoğlu, bugün ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı.

Güzel oyuncu Sinem Kobal ise geçtiğimiz Anneler Günü'nde sosyal medya hesabında karnı burnunda fotoğrafını paylaşmıştı. 'İkinci defa anne olmaya hazır mısınız?' sorusuna 'Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum' cevabını veren oyuncu Sinem Kobal, bugün ikinci kez anne oldu. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen takipçiler bebeğin ismini merak etmeye başladı. Çok geçmeden bebeğin ismi de belli oldu.

Ünlü çift bebeklerine 'Leyla' ismini verdiklerini açıkladı.

Daha önce 'Bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi... Allah herkese nasip etsin inşallah.' sözlerini kullanan çiftten henüz yeni bir açıklama gelmedi.

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 yılında dünyaya gelen Sinem Kobal, İstanbul doğumludur. Küçük yaşta tiyatro eğitimi almaya başlayarak sanata adım atan Sinem Kobal, daha 13 yaşında iken 'Dadı' adlı dizide rol almaya başlamıştır.. Ardından Star tv kanalında Hürrem Sultan adlı dizide Ayşe karakterini canlandıran Sinem Kobal 2006 yılında Atv kanalında yayınlanmaya başlayan Selena adlı dizide başrol karakteri olan Selena'yı canlandırarak ün kazanmıştır. Sayısız ödüle layık görülen Sinem Kobal, Yüz Yüze, Dadı, Selana, Analar ve Anneler, Gönül İşleri, Küçük Sırlar, Belalı Baldız, Nefes Nefese, Lise Defteri Hürrem Sultan, Okul, Yaktın Beni, Romantik Komedi, Dünyayo Kurtaran Adam'ın Oğlu, Romantik Komedi 2 : Bekarlığı Veda gibi birbirinden başarılı film ve dizilerde rol almıştır. 2016 yılında oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal, 2020 tarihinde ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı. 2022 tarihinde ise ikinci kez anne olan Sinem Kobal, kızına Leyla ismini verdi.

16-05-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar