Ateş Böceği dizisinde üzücü gelişme

Ateş Böceği dizisinde üzücü gelişme
Yaz dönemi dizilerinden Ateş Böceği dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşandı. İlk bölümünde itibaren beğenilerek takip edilen Ateş Böceği dizisinin reyting sıralamasında bu hafta gerilediğini görüyoruz.

Başrollerinde Seçkin Özdemir ile Nilay Deniz'in bulunduğu yaz sezonu dizisi Ateş Böceği, ilk bölümlerinden itibaren reytinglerde ilk sıralarda yer alıyordu. 13 Temmuz'da gerçekleşen Ostersunds-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasından dolayı reyting sıralamaları değişiklik gösterdi.

Reyting sonuçlarında 1. sırada Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ostersunds-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi' karşılaşması, 2. sırada Atv ekranlarındaki 'Kanatsız Kuşlar'dizisi, 3. sırada ise Star Tv ekranlarında yayınlanan 'Ateşböceği' dizisi yer aldı.

Yeni dizi Ateş Böceği'nin tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olma hedefindeki yeni dizi Ateş Böceği'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında büyük patlama yapması beklenen dizinin fragmanı izleyicilerde heyecan uyandırdı. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yapacak. Sezon finali yapan dizilerin yerine ise yaz dizileri gelmeye başladı.

Star Tv ekranları ise başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in yer aldığı AteşBöceği dizisiyle bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır çalışmaları devame eden dizinin dün gece ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Eski zamanların efsane şarkısı Ateş Böceği'nden aldığı adı dizinin büyük bir patlama yapması bekleniyor. Dizinin konusu biranda yolları kesişen Aslı ve Barış'ın aşk hikayesini ele alıyor. Yeni dizi Ateş Böceği'ni canlı olarak izlemek için canlitv.com adresini ziyaret edebilirsiniz..

14-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar