Ateşböceği 6. bölüm izle! Yeni bölümde neler yaşanacak?

Ateşböceği 6. bölüm izle! Yeni bölümde neler yaşanacak?
Heyecanla beklenen Ateşböceği 6. bölüm bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Peki Ateşböceği dizisinde neler yaşanacak? Ateşböceği ile Barış yüzleşecek mi? İşte Ateşböceği yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar.

Yaz dizisi Ateşböceği yepyeni bölümleriyle izleyenlerini etkilemeyi başarıyor. Her Perşembe günü Star Tv ekranlarında yayınlanan Ateşböceği dizisi 6. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Peki Ateşböceği dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Ateşböceği 6. yeni bölüm için yayınlanan fragmanında Barış ile Aslı arasında rüzgarların eseceğini gösteriyor. Barış'ın Aslı'dan sakladığı şey ne? Aslı'nın ailesi tüm gerçeği öğreniyor mu? İşte Ateşböceği 6. yeni bölüm fragmanı.

Star Tv ekranlarında ekrana gelen Ateşböceği dizisini kaçırmamanızı öneririz. Dizinin 6. yeni bölümünü izlemek için Star Tv Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz...

03-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar