Ateşböceği dizisinde Aslı ile Barış neden kaçıyorlar?

Ateşböceği dizisinde Aslı ile Barış neden kaçıyorlar?
Star Tv'nin sevilen dizisi Ateşböceği'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? Barış ile Aslı'nın arası düzelecek mi? Aslı ile Barış kimden kaçıyor? İşte Star Tv'nin sevilen dizisi Ateşböceği dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılar.

Ateşböceği dizisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölüme neler yaşanacak? Star Tv'nin yaz dizisi Ateşböceği'nde Barış Aslı ile arasını düzeltmek için elinden geleni ardına koymaz. Kendisini affettirmek için dil döken Barış, tam Aslı'ya yakınlaşmışken yeniden onların mutluluğunu bozacak olaylar gelişmeye başlar.

Hayranları tarafından heyecanla beklenen Ateşböceği 7. bölüm fragmanı da bir hayli ilgi gördü. Ateşböceği'nin 7.yeni bölümü fragmanında Youtube'da 3 gün içerisinde beşyüz bine yakın izlenme oranı elde edildi. Star Tv'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Ateşböceği'nde Aslı ile Barış kimden kaçıyorlar? İşteAteşböceği 7. yeni bölüm fragmanı...

 

Ateş Böceği dizisinde üzücü gelişme

Yaz dönemi dizilerinden Ateş Böceği dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşandı. İlk bölümünde itibaren beğenilerek takip edilen Ateş Böceği dizisinin reyting sıralamasında bu hafta gerilediğini görüyoruz. Başrollerinde Seçkin Özdemir ile Nilay Deniz'in bulunduğu yaz sezonu dizisi Ateş Böceği, ilk bölümlerinden itibaren reytinglerde ilk sıralarda yer alıyordu.

13 Temmuz'da gerçekleşen Ostersunds-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasından dolayı reyting sıralamaları değişiklik gösterdi. Reyting sonuçlarında 1. sırada Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ostersunds-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi' karşılaşması, 2. sırada Atv ekranlarındaki 'Kanatsız Kuşlar'dizisi, 3. sırada ise Star Tv ekranlarında yayınlanan 'Ateşböceği' dizisi yer aldı.

 

09-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar