ATV Yerel Seçim Özel Canlı İzle

ATV Yerel Seçim Özel Canlı İzle
Bugün günlerden 31 Mart 2019 Pazar. Günlerdir beklenen yerel yönetimleri seçimi için sandığa gidiyoruz. İşte sizlere Atv Yerel Seçimler Özel Canlı Yayın Programı...

Türkiye bugün sandığa gidiyor. Aylardır ekranlarda seçim propagandaları izledik. Yeri geldi seçimden başka gündemimiz olmadı. Artık söz milletin! Bugün Mahalli İdareler Genel Seçimleri günü. Bu seçimlerde 56 Milyon 911 bin 967 seçmen oy kullanacak. 30 büyükşehir, 51 il, 922 ilçe ve 386 beldede 8 bin 270 aday başkan olabilmek için yarışacak. Ayrıca mahalle muhtarlarımızı da bugün seçeceğiz. Evet, bu büyük heyecanı ATV Yerel Seçim Özel programı ile canli olarak izleyebilirsiniz.

Atv oy verme sürecinde seçimin nabzını an be an farklı noktalardan canli yayınlarla tutacak. Sandıklar açılır açılmaz 31 Mart 2019 yerel seçimlerin sonuçlarını ilk öğrenenlerden olmak istiyorsanız Atv Yerel Seçim Özel yayını size yeter.

Ülkemizin her bir köşesinden canli yayınlarla doğru ve tarafsız haberciliğin vazgeçilmezi olan Atv Haber ile sandıktan çıkacak sonuçları en doğru ve hızlı şekilde öğrenebilirsiniz. Stüdyodaki birbirinden kıymetli konuklarıyla Seçim günü Atv’yi canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz.

Atv Yerel Seçim Özel Canli İzle

Herkes vaatlerini sıraladı. Seçim mitingleri ve karşılıklı sözler zaman zaman çok sertleşse de artık her şey geride kaldı. Bundan sonra sadece seçmenler yani milli irade konuşacak. Yaklaşık 57 milyon seçmen sabah 08:00 itibariyle sandıklara akmaya başladı. Büyük bir katılımın olduğu yerel seçimlerde; muhtarımızı, belediye meclis üyelerimizi ve belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Ve tarihi gecede bütün yurttaşlar Atv, A Haber ortak yayınında bir araya gelecek.

Hızlı ve iddialı sonuçlar ilk önce Atv izleyicisiyle buluşacak. Cem Öğretir ve Salih Nayman’ın moderatörlüğünde Avrupa’nın en büyük video duvarıyla gördüğünüz her sonucu kolayca anlayacak ve grafikleri çözeceksiniz. Programda ülkemizin en tecrübeli gazetecilerinin, araştırmacılarının ve siyasetçilerinin yorumları da yer alacak. Yerel Seçimler özel Yayını 31 Mart 2019 Pazar günü Atv, Atv Haber, A Para, ANews, A Haber Radyo ortak yayınıyla evlerinize konuk olacak.

Atv 31 Mart Yayın Akışı ve Atv Yerel Seçim Özel Yayın Akışı!

07.30 Atv’de Hafta Sonu

10.00 Nihat Hatipoğlu ile Kuran ve Sünnet

11.15 Dizi Tv

12.15 Sen Anlat Karadeniz (Yerli Dizi - Tekrar)

16.00 Seçim Programı

19.00 Ana Haber Hafta Sonu

20.00 Yerel Seçim Özel

 

31-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar