ATV'nin yeni dizisi 'Kimse Bilmez'de yok artık dedirten sahne!

ATV'nin yeni dizisi 'Kimse Bilmez'de yok artık dedirten sahne!
Atv'nin yaz dizisi Kimse Bilmez'in son bölümünde yaşanan bir sahne bu da olmaz artık dedirtti. Kisme Bilmez de neler oldu? İşte ayrıntılar...

Atv’nin yaz sezonu dizisi Kimse Bilmez çok konuşulmaya devam ediyor. Ali ve Sevda olarak ilk adı duyulan dizi sonra karşımıza Kimse Bilmez olarak çıkmıştı. Kimse Bilmez son bölümde seyircinin çok etkilendiği bir sahne yaşandı. Herkesi yok dedirten bu sahnede Ali Hoca eski özel görevlerinden kalma bir alışkanlıkla cep telefonu uygulaması üzerinden herhangi bir trafik ışığı nasıl değiştirilir bunu seyirciye gösterdi. Bu sahne doğru mu yanlış mı seyirci tarafından çokça konuşuldu. Peki, Kimse Bilmez de tam olarak ne oldu? İşte ayrıntılar…

ATV dizisi Kimse Bilmez’de inanılmaz sahne!

Yaz ekranlarında diziler çok az. Bu yüzden hangisinin ne kadar başarılı olduğunu ölçmemiz de zor oluyor. Her güne bir dizi düşünce dizi otomatik olarak en çok izlenen dizi oluyor. Star Tv’nin Benim Tatlı Yalanım ve devam eden dizisi Erkenci Kuş, Kanal D’nin Afili Aşk dizisi, ATV’nin Canevim ve Kimse Bilmez dizileri, FOX TV’nin Her Yerde Sen dizisi , TRT 1’in Tek Yürek dizisi şu an ekranlarda olan diziler.

Kimse Bilmez son bölümde yaşanan sahne ise hepsinden farklı olarak dizinin çokça konuşulmasına neden oldu. Dizinin ana karakteri olan Keremcan’ın canlandırdığı Ali Hoca’nın trafik ışıklarına müdahalesi bilhassa sosyal medyanın diline düşmüş durumda.

Hikaye olarak romantik komedi ve gizemi birleştiren Kimse Bilmez izleyicilerin aklında uzun yıllar çıkmayacak bir sahneyle ekranlardaydı. Ali Hoca, Sevda’yı Pilot ve Uygar’dan kaçırmak için bütün gücüyle çabaladı. Dizideki dövüş ve aksiyon sahneleri oldukça etkileyici durumda. İşte bu karışıklık anında trafik de sıkışınca Ali Hoca tabletinden trafik ışıklarına müdahale etti.

Kimse Bilmez trafik ışıkları sahnesi başarılı mı?

Adli Bilişim Uzman Mustafa Sansar’a göre bu sahne oldukça başarılı. Gerçeklere yakın kurgulanan bu sahnenin dikkat çekmesi çok normal. Hollywood filmlerinde de rastlanan bu tür matematik ve hızın birleştiği sahneler izleyicinin hafızasında kolayca yer edinebiliyor. Yıllar sonra bile bu tür sahneler hatırlanabiliyor.

Kimse bilmez konusu nedir?

Bu ilginç dizinin konusu da diğer yaz dizilerine göre daha dolu. Büyük bir yıldız olma hayalleri olan Sevda ile geçmişi tam bir sır olan Ali’nin hikâyesi… Tevafuk bir şekilde karşılaşan ikiliden biri kardeşini kurtarmak isterken biri de kardeşini arıyor. Ortak hikaye burada daha da heyecanlı ve maceralı oluyor.

22-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar