Erkan Petekkaya O Kız Dizisindeki Kadir'i Anlattı

Erkan Petekkaya O Kız Dizisindeki Kadir'i Anlattı
Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi ile dikkatleri çeken Erkan Petekkaya şimdide O Kız dizisindeki Kadir ile kendi ezberlerini bozdu.

Bu sezon başlayan yeni diziler arasında konusuyla öne çıkan ve farklı bir hikayeyi ele alan Kanal D’nin reytinglerde başarılı dizisi O Kız seyirciden tam not almayı başardı. Dram türünde ele alınan dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken bu isimler arasında özellikle ünlü oyuncu Erkan Petekkaya canlandırdığı karakterle dikkatleri çekiyor. Uzun süre cast konusunda sıkıntılı bir süreç yaşayan Content House Yapım sonunda çalışmalarını tamamlayınca Erkan Petekkaya’nın canlandıracağı karakter bir anda gündemin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Kırmızı Oda’da canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ve o ana kadar canlandırdığı karakterlerin dışında bir karaktere hayat veren ünlü isim bu yeni dizisi O Kız’da da bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıktı. Ünlü isim O Kız dizisinde zekası beş yalında olan bir karakter olan Kadir’e hayat veriyor.

Riskli ve Çok Zor

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisinde Kadir karakterine hayat veriyor. Kadir büyümesine karşın zekası beş yaşında kalmış koca bir çocuk olarak dizide yer alıyor. Masumiyeti, saflığı ile hayatın masum yüzünü temsil eden Kadir aynı zamanda evlenmiş ve bir kızı olmuş ancak o kızının babası değil kızının çocuğu olmuş biri. Ünlü isim Erkan Petekkaya, Kadir karakterini kabul ederken yaşadıklarını ve karakterin özelliklerini anlattı. Petekkaya “biraz zor oldu. Çok zor bir rol çünkü. İlk başladığım günden baya bir düşündüm. Oynasam mı? Oynamasam mı? Diye… Ama zannediyorum ki fena olmadı. Daha da iyi olacak. Çok farklı, çok zor bir karakter. Kadir için bir sürü şey çalıştım. Araştırma yaptım, günlerce, haftalarca uyumadım. Ama doğru bir yolu yakaladığıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Hikayenin Başındayız

Ünlü ismin canlandırdığı Kadir karakteri seyirci tarafından çok sevildi ve içselleştirildi. Kadir’in masumluğu ve hayatı beş yaşındaki çocukların saflığıyla algılaması ve kötülük nedir bilmemesi seyirciye çok farklı geldi. Dizinin hikayesini beğenen seyirci çarşamba akşamları ekrana gelen diziyi ilgiyle takip etmeye başladı. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’da dizinin hikayesiyle ilgili olarak “hikaye ile ilgili çok bir şey söyleyemem ama daha çok başındayız diyebilirim. Daha çok genişleyecek, çok açılacak hikayemiz. Ne düğümler ne çözülmeler var” ifadelerini kullandı.

02-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar