Limon Film 'Your Honor' uyarlaması Hakim'in ardından 'The Night Of'u da uyarlıyor

Limon Film 'Your Honor' uyarlaması Hakim'in ardından 'The Night Of'u da uyarlıyor
Your Honor dizisi uyarlaması Hakim'in yapımcısı Limon Film, bu kez HBO'da yayınlanmış The Night Of dizisini uyarlamaya hazırlanıyor.

ATV'den ekrana gelen Limon Film imzalı Hakim, Your Honor dizisinden uyarlanıyor. Yapım şirketi bu sefer de The Night Of dizisinin uyarlaması için kolları sıvadı.

Your Honor'dan uyarlama Hakim sonrasında The Night Of uyarlaması geliyor

Showtime'ın Your Honor dizisi, Limon Film tarafından uyarlanıyor. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı ve ATV'nin ekrana getirdiği Hakim dizisi, ölümlü bir kazaya karışan oğlunun hayatını kurtarmak için suçu örtbas etmek zorunda kalan bir hakimi konu alıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragman büyük ses getirdi. Hakim dizisi gündemdeyken Limon Film'in çok konuşulacak yeni bir uyarlamaya daha hazırlandığı ortaya çıktı. 

Uyarlaması yapılacak yeni dizi The Night Of olacak. 2016 yılında yayınlanan The Night Of, sevilen bir dizi olmuştu. ABD'de HBO kanalında yayınlanan 8 bölümlük mini dizi, BBC'de yayınlanan Criminal Justice dizisinin ilk sezonundan uyarlanmıştı. The Night Of'un uyarlandığı Criminal Justice'ın senaryosu Peter Moffat tarafından yazıldı. Hakim dizisinin orijinali olan Your Honor'ın senaryosu da aynı isim tarafından yazılmıştı.

The Night Of konusu

Suç ve gerilim türlerindeki The Night Of dizisi New York'ta yaşayan bir Pakistan asıllı Müslüman bir genç olan Nasir ve üzerine kalan cinayeti konu alıyor.

Bir gece partiye katılabilmek için babasının taksisini gizlice alan Nasir, yolda Andrea adında genç ve gizemli bir kadınla karşılaşır ve onu arabaya alır. Sonrasında ise oldukça güzel anlaşırlar. Nasir, partiye katılmaktan vazgeçer ve ikili birlikte güzel bir gece geçirir. Gecenin sabahında Andrea'yı kalbinden bıçaklanmış bir şekilde yatağında bulur. Geceye dair birçok detayı hatırlamamaktadır. Hemen oradan ayrılır ve yolda bir trafik ihlali nedeniyle tutuklanır. Polis üzerini aradığında bir bıçakla karşılaşır. Cebindeki bıçak cinayet silahıyla eşleşir ve görgü tanıkları da onu teşhis eder. İşlemediği bir suç nedeniyle iyice köşeye sıkışan Nasir, ne yapacağını bilemez haldedir ta ki olaydan haberdar olan savunma avukatı John Stone, Nasir'i temsil etmek isteyene kadar. 

The Night Of oyuncuları

The Night Of dizisinde Joh Turturro, Riz Ahmed, Michael K. Williams, Bill Camp, Jeannie Berlin, Payman Maadi, Poorna Jagannathan, Glenne Headly, Amara Khan, Ashley Thomas, Paul Sparks, Sofia Black-D'Elia, Afton Wiliamson, Ben Shenkman, Chip Zien, Paulo Costanzo, Ned Eisenberg, Kirk Jones, Glenn Flesher, Mohammad Bakri ve Nabil Elouahabi rol aldı.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar