Savaşçı dizisi heyecanlandırdı 5. sezon ne zaman başlıyor?

Savaşçı dizisi heyecanlandırdı 5. sezon ne zaman başlıyor?
Tüm heyecanıyla 5. Sezona başlayan Savaşçı dizisi Corona virüs neticesinde sadece 3 bölüm yayınlanmıştı. Limon Film’in patronu Hayri Aslan bir açıklama yaptı 5. sezon ne zaman?

Ülkemizin en değerli kuruluşlarından olan Bordo bereli askerlerimizin vatan uğruna yaptıkları kahramanlıkları konu edinen Savaşçı dizisinin seti Pandemi nedeniyle çekimlerine ara vermişti. Dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyorken dizinin yapımcısından açıklama gelince Savaşçı dizisi heyecanlandırdı. 3. Bölümüyle setlere ara veren Savaşçı diziş hayranları soruyor, 5. sezon ne zaman başlıyor? Şimdi detaylar

Savaşçı dizisi heyecanlandırdı 5. sezon ne zaman başlıyor?

Tüm heyecanıyla 5. Sezona başlayan Savaşçı dizisi dünyayı kasıp kavuran Corona virüs tedbirleri neticesinde sadece 3 bölüm yayınlanmış ve dizi süresiz ertelenmişti. Devam edip edilmeyeceği merak konusu olan dizi hakkında Limon Film’in patronu Hayri Aslan bir açıklama yaptı. Hal böyle olunca Savaşçı hayranları heyecanlandı ve 5. Sezonun ne zaman başlayacağına dair araştırmalara başladı. Canlitv platformu olarak Hayri Aslan’ın konu ile ilgili açıklamasını aynen paylaşıyoruz.

Bir hafta sonra başlayacak

Aynı kadro ve Fox kanalı ile yola devam edileceğini açıklayan Hayri Aslan özetle şu paylaşımı yaptı. “Tüm önlemleri aldık. Çekimlerin bir hafta sonra başlayacak.5.sezon çekimleri için hazırlıklar yapıldı. Tüm önlemleri alan ekip Eskişehir de çekimlere devam edicek.100.bölümü çekilecek dizi dikkatli bir şekilde hazırlıklara devam ediyor.”

Savaşçı Dizisi ne anlatıyor?

Tanıtımda geçtiği gibi “Aşklarını, özlemlerini, fedakarlıklarını her türlü zorluğa rağmen yaşatan bir avuç genç adam, hayatlarını adadıkları yüce dava için her şeylerini fedaya hazırdır. Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı Dizisi Kadrosu kimlerden oluşuyor?

Dünyanın en zor şartlarında gözünü bile kırpmadan en zor görevleri başarıyla yapan, bunu yaparken de bütün zorluklara katlanan askerlerimizin kahramanlıklarını anlatan Savaşçı dizisi kadrosu özenle seçilmişti. Vatan için adanmış kahramanların yani “Bordo Berelilerin” özellikle en seçkin birlik olan Kılıç Timini efsanelikleriyle anlatan Savaşçı dizisi yayınlandığı 4 sezon boyunca reytinglerde de söz sahibi olmuştu. Dört bir yanı düşmanla çevrili güzel vatanımızın bekçisi, dostlarımızın gururu, düşmanlarımızın korkulu rüyası Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden oluşan ünlü Kılıç Timi’nin hikâyesini anlatan “Savaşçı”nın dizisi geniş bir kadroya sahip. Berk Oktay ve Sarp Levendoğlu’nun başrolleri paylaştığı Savaşçı dizisinde çok sayıda isim görev yapıyor. Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Kenan Mahmudov, Ersin Olgaç, Nazan Diper, Ogeday Girişken, Gökçen Gökçebağ, Serkan Kuru, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Bahadır Buyruk, Yiğit Anıl Dinkçi, Melih Akdemir, Eylül Toros, Elit Andaç Çam, Belma Mamati, Zerrin Sümer ve Alp Öyken.

23-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar