Avlu'nun Eylem'i Sema Şimşek ayrıldı

Avlu' dizisinde Eylem Sema Şimşek ayrıldı.
Star Tv’de yayınlanan ve perşembe akşamlarına izleyici hapseden Avlu dizisinde Eylem karakterine can veren Sema Şimşek ayrıldı.

Star Tv’de yayınlanan ve perşembe akşamlarına izleyici hapseden Avlu dizisinden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Türk televizyonlarında muadili olmayan konusuyla beğeni toplayan Avlu dizisinde Eylem karakterine can veren Sema Şimşek ayrıldı. Canlı Tv olarak haberimizin ayrıntılarına bakalım.

Avlu'nun Eylem’i Sema Şimşek diziden ayrılıyor

Şafak Bal ve Hülya Gezer’in yönettiği Avlu dizisi son iki sezonda Star Tv ekranlarında hayli taraftar topluyor. Farklı konusu ve özgün senaryosuyla dikkatleri çeken dizi ikinci sezonunda da altın çağını yaşıyor. Her perşembe evlerimize konuk olan dizide art arda sıcak gelişmeler yaşanırken dizinin can alıcı karakteri eylem de senaryo gereği artık yeni bölümlerde olmayacak.

Ceren Moray, Nergis Öztürk, Demet Evgar ve Nursel Köse gibi birbirinden başarılı kadın oyuncuları ortak bir avluda bir araya getiren dizide tam anlamıyla bir şok yaşandı. Eylem karakteri ile dizini kadrosunda yer alan ve kadın hakları savunucusu bir gazeteciyi canlandıran Sema Şimşek diziye veda etti. Sema Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu vedanın tamamen senaryo gereği olduğunu vurguladı. Daha önce rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki İnci karakteri ile tanınan Sema Şimşek şimdilik yeni bir proje olmadığını ve bir süre dinleneceğini belirtti.

Avlu dizisinde ne anlatılıyor?

Geçen yıl flaş bir konu ve orijinal bir senaryoyla yayına başlayan Avlu dizisinde zor şartlarda hayat mücadelesi veren ve yolları bir hapishane avlusunda kesişen kadınların hapishane avlusunda verdikleri amansız mücadele anlatılıyor. Deniz Demir dikkat çeken, akıllı bir kadın. Üniversiteyken, genç bir müzisyen olan Hakan ile tanışıp aşık oluyor. İkili, kısa bir süre sonra evleniyor ve kızları Ecem doğuyor. Aile içi şiddet ise ondan sonra başlıyor.

Avlu, koca bir ömrü dört duvar arasına sıkıştırmış kadınların; bu kadınların mutluluk, hüzün, umut, arkadaşlık ve düşmanlıklarının hikayesidir.

Sema Şimşek’i tanıyalım

Kurtlar vadisinde İnci, Avlu dizisinde Eylem karakteriyle kariyeri basamaklarını hızla çıkan Sema Şimşek 1976 Almanya doğumlu. 8 yaşına kadar gurbet elde yaşayan oyuncu Türkiye'de öğrenimi tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi'ni kazanmasına rağmen imkan bulamadığı için tahsil hayatı biten oyuncu, lise yıllarında başladığı mankenliğe devam etti. 1994 yılında henüz 18 yaşındayken katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında birincisi oldu. Bir yıl sonra katıldığı 1995 Best Model Of The World yarışmasında dördüncü oldu. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer'in defilesinde yer alan güzel oyuncu 2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile evlendi. Birkaç dizide küçük rollerde yer almasına karşın asıl ününü Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Yıldız karakteri ile elde etti.

Canlı Tv olarak Sema Şimşek’e bundan sonraki oyunculuk hayatında başarılar dileriz.

28-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar