Aybüke Öğretmen’in hayatı Film Oluyor

Aybüke Öğretmen’in hayatı Film Oluyor
2017 yılında Batman’da gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayatı film oluyor.

Son zamanlarda birçok ünlü ismin hayatını anlatan filmler yapılıyor ve bu filmler sinema salonlarında büyük gişe hasılatları elde ediyor. Daha çok şarkıcıların hayatlarını anlatan bu filmlere son zamanlarda dramatik bir şekilde hayatını kaybeden kişilerin de hayatlarını anlatan filmler eklendi. Daha önce İyi ki Varsın Eren filmi hazırlanmış ve film hem sinema salonlarında büyük seyirci kitlelerine ulaşmış hem de gösterildiği televizyon kanallarında yüksek reyting almıştı. Bir askerin ve bir çocuğun hayatını anlatan bu filme şimdi de 2017 yılında görev yaptığı Batman’da terör saldırısı sebebiyle hayatını kaybeden 23 yaşındaki öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayatı ekleniyor. 2017 yılında görev yaptığı okulda karneleri öğrencilere dağıttıktan sonra beş kişi olarak bindikleri araçta teröristlerin hedefi oldu ve yapılan saldırıda hayatını kaybetti. Bu acı olay tüm yurtta büyük infiale neden oldu ve genç öğretmenin adına okullar açıldı ve görev yaptığı okula onun adı verildi. Şimdi de 23 yaşında hayata veda eden öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayatı film oluyor.

Aybüke Öğretmen Film Oluyor

2017 yılında teröristlerin hain saldırısı sonrası hayatını kaybeden 23 yaşındaki genç öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayatı sinema filmi olarak hazırlanıyor. Bee Yapım ve TRT ortaklığında hazırlanan film için uzun süredir cast çalışmaları devam ediyordu. Uzun arayışlar sonunda Aybüke öğretmeni canlandıracak oyuncunun kim olacağına dair karar verildi. 24 Kasım Öğretmenler Gününe yetiştirilmeye çalışılan filmin çekimlerinin çok kısa bir süre sonra başlayacağı öğrenildi. Murat Onbul’un yönetmen koltuğunda yer alacağı filmde genç yaşta hayata veda eden Aybüke öğretmeni güzel ve genç oyuncu Nihayet şahin canlandıracak. Ozan Bodur ve Uğur Kılıç’ın senaryosunu kaleme aldığı film için uzun bir cast çalışması yapıldı ve filmde yer alacak oyuncular özenle seçildi. Öbür taraftan Aybüke Öğretmenin çocukluğunu ise Aysima Zeynep Erişir’in canlandıracağı öğrenildi. Filmin çekimlerinin çok yakında Ankara Haymana’da başlayacağı öğrenildi.

Oyuncular Kimler?

Bee Yapım ve TRT ortaklığında hazırlıkları devam eden ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve 2017 yılında terör saldırısında hayatını kaybeden Aybüke Yalçın’ın hayatını anlatacak filmin cast çalışmaları devam ediyor. Filmin belirlenen oyuncu kadrosunda

-          Nihayet Şahin

-          Aysima Zeynep Erişir

-          Caner Kurtaran

-          Turgay Tanülkü

-          Engin Hepileri

-          Necip Karakaya

-          Doğukan Çevik

-          Musab Doğan

-          Zeliha Kendirci

-          Mustafa Keser

-          Buse Pehlivan

-          Aslıhan Kapanşahin

-          Adem Türkyılmaz ve

-          Uluç Avcı yer alıyor.

09-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar