Ayda Aksel'in yeni dizisi belli oldu

Ayda Aksel'in yeni dizisi belli oldu
Son olarak Baba dizisinde rol alan usta oyuncu Ayda Aksel’in yer alacağı proje belli oldu. Oyuncu Gülcemal dizisi ile el sıkıştı.

Televizyon ve dizi sektörü yaşanan büyük depremin ardından yeniden hareketlenmeye başladı. Yaklaşık bir hafta ara veren dizi setleri yapım şirketlerinin aldığı kararlarla yeniden çalışmaya başlarken televizyon ekranlarında da dizilerin çok yakında yeniden ekrana gelmesi bekleniyor. Kanallar için yeni hazırlanan diziler arasında yer alan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Gülcemal çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. İlk bölümleri Bursa’da çekilecek olan ve ardından İstanbul’da çekimlerine devam edecek olan izinin kadrosunda ünlü oyuncular yer alıyor. Murat Ünalmış ile Melis Sezen’i başrolde buluşturan dizinin kadrosuna son olarak Baba dizisinde rol alan usta oyuncu Ayda Aksel dahil oldu. Dizinin kadrosuna Zafer karakteri olarak dahil olan usta oyuncu dizide Murat Ünalmış’ın canlandıracağı Gülcemal’in annesi karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Ayda Aksel Gülcemal’de

Son olarak Baba dizisinde rol alan başarılı oyunculardan Ayda Aksel’in Baba dizisinin final yapmasıyla birlikte yer alacağı yeni projesi merakla bekleniyordu. Oyuncunun sevenlerinin uzun bir süredir hangi dizide rol alacağını merak ettikleri Ayda Aksel sonunda MF yapım imzalı Gülcemal ile el sıkıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ayda Aksel dizide Murat Ünalmış’ın canlandıracağı Gülcemal karakterinin annesi Zafer’e hayat verecek. Halen çekimleri devam eden dizinin en geç mart ayı ortalarında ekrana gelmesi bekleniyor. Eda Tezcan tarafından kaleme alınan Gülcemal dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Dizinin başrollerinde ise Melis Sezsen, Murat Ünalmış gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizi Bursa’da çekiliyor.

Ayda Aksel Kimdir?

Dizi ve sinema sektörünün önde gelen oyuncularından olan Ayda Aksel 31 Ekim 1962 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra dizi ve sinema sektöründe yer almaya başlamış ve aynı zamanda tiyatrolarda da rol almıştır. Oyuncu son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Baba adlı dizide rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Mucize 2: Aşk, Hayat Öpücüğü, Mandıra Filozofu, Aşk Kırmızı, Bir Avuç Deniz, Aşk Tesadüfleri Sever, Baba, hercai, Gülperi, Dudullu Postası, Tutsak, Poyraz Karayel, Zengin Kız Fakir Oğlan, Gönülçelen, Hatırla Sevgili ve Yaprak Dökümü adlı yapımlar bulunmaktadır.

19-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar