Masumiyet dizisinde değişiklik

Masumiyet dizisinde değişiklik
Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrollerinde yer aldığı Masumiyet dizisi melodram türü olarak Çarşamba akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor.

Fox Tv’nin iddialı dizisi Masumiyet dizisinde değişiklik yapıldı. İzleyici Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Hülya Avşar’ın başrol oynadığı melodram dizisi Masumiyet’teki değişikliği merak ediyor. Masumiyet dizisinde yapılan değişiklik ve Masumiyet’in konusu nedir, haberimizde. Şimdi detaylar

Masumiyet dizisinde değişiklik

Fox Tv dizisi Masumiyet oldukça iddialı başladı. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrollerinde yer aldığı Masumiyet dizisi melodram türü olarak Çarşamba akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Masumiyet'te bir değişiklik yaşanacak. Gold Film’in ve Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Masumiyet dizisinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın görev yapıyor. 24 Mart Çarşamba akşamı 5. Bölümü yayınlanan dizinin yönetmeni Ömür Atay 2 bölüm sonra görevini devredecek. Başından beri planlandığı gibi Ömür Atay, kurucu yönetmenliğini yaptığı Masumiyet'teki görevini 7. bölümden itibaren bir başkasına devredecek. Çektiği ödüllü sinema filmleriyle haklı bir üne kavuşan Ömür Atay, yapımcı Gold Film ile anlaştı. Almanya'da çekeceği filmin senaryo çalışmalarına yoğunlaşmak isteyen Ömür Atay, Gold Film'le karşılıklı anlaştı ve 7. Bölüm sonrasında diziden ayrılacak.

Masumiyet Konusu Nedir?

İki çocuk annesi Bahar, sıradan bir ev hanımıdır ve çocuklarına çok düşkündür. Kızı Ela henüz 19 yaşındadır ve yanlış bir adama aşık olur. Ela, yaşıtları gibi bir delikanlıya değil babasının çalıştığı kurumun patronuna aşıktır. 35 yaşındaki patron ise tamamen gönül eğlendirdiği Ela ile değil bir başkasıyla evlilik planları yapmaktadır. Aşk sarhoşu kızını düştüğü çukurdan kurtarmak için çabalayan Bahar, olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, sonsuza kadar değişmiştir.

Masumiyet Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Fox Tv’nin Çarşamba akşamlarına damga vuran Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosu geniş. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ başrolü paylaştığı dizide Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi birbirinden başarılı isimler de görev yapıyor.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar