Celal İle Ceren 2 Mi Geliyor? Şahan Gökbakar Müjdeyi Verdi!

Celal İle Ceren 2 Mi Geliyor? Şahan Gökbakar Müjdeyi Verdi!
Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola’nın başrollerinde oynadığı 2013 yapımı komedi filmi ‘Celal İle Ceren’ in 2. Si mi çekilecek? Şahan Gökbakar Twitter hesabından müjdeyi verdi.

Şahan Gökbakar kısa süre önce sinemalarda gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin yedincisini çekeceğini duyurmuştu. İzlenme rekorları kıran filmi Recep İvedik severler bu müjdeli haber ile mutlu olurken, Şahan Gökbakar önceki gün Twitter hesabından bu kez de ‘Celal İle Ceren 2’ filmi ile ilgili müjdeyi verdi. Recep İvedik serisinde beraber çalışan yönetmen Togan Gökbakar ve Şahan Gökbakar Kardeşler’in yazdığı ve yönettiği  2013 yılı yapımı Celal İle Ceren için filmseverlerden uzun süredir beklediklerini artık 2.sinin çekilmesini istediklerine dair yorumlar alan Şahan Gökbakar, sevenlerine müjdeyi verdi. Celal İle Ceren 2 filmi mi geliyor? Şahan Gökbakar neyin müjdesini verdi? İşte tüm merak edilenler…

 
Şahan Gökbakar’dan ‘Celal İle Ceren 2’ filmi Çekilecek Mi?

Türkiye’deki yayın hayatına başlayacak olan dijital platform Disney Plus’la anlaşma yapan Şahan Gökbakar, hayranlarına bir müjde daha verdi. Gökbakar müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Şahan Gökbakar Twitter hesabındaki paylaşımında şöyle dedi: ‘’Recep İvedik projesinden sonra da hemen yine Türkiye de en fazla izlenmiş romantik komedi olan Celal ile Ceren tadında bir iş üzerine çalışacağım. Onun da meraklısı çok biliyorum.’’

2013 yılında vizyona çıkan ‘Celal ile Ceren’ filmi 17 haftada 2 milyon 850 bin kişi tarafından izlenmişti. Şahan Gökbakar’ın yapımcılığını da üstlendiği film, 26 milyon 582 bin lira hasılat elde etmişti.

Şahan Gökbakar’ın bu açıklaması büyük heyecan yarattı ve hayranları bu paylaşım üzerine binlerce yorum yaparken bu filmin Celal ile Ceren’in devamı olmasını istedi.

Bu Konuyla ilgili daha öncede açıklama yapan Şahan Gökbakar, Celal İle Ceren 2 için hazırlıklar yaptığını filmin 2. Sinin geleceğini söylemişti.

2018 yılında yine kendi filmi olan ‘Kayhan’ın galasında, gazetecilerin sorduğu ‘’Sıradaki çalışmalarınız neler?’’ sorusuna…

Şahan Gökbakar: ‘’Ara vermeden yeni projeler için çalışmaya başladık. ‘Recep İvedik 6’ ve ‘Celal ile Ceren 2’ üzerinde yoğunlaşıyoruz.’’ demişti. Recep İvedik 6 çekildi şuan da Recep İvedik 7’nin çalışmaları başlamışken, acaba Celal İle Ceren 2 gelir mi? Merakla bekleniyor.

Celal İle Ceren Filmin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosu?

Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın üstlendiği Celal ile Ceren filmi 2013 yılında çekildi. Senaryosu Şahan Gökbakar tarafından kaleme alınan filmde Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola başrollerde yer alırken oyuncu kadrosunda, Gökçen Gökçebağ ve Dilşah Demir bulunuyordu.

30’lu yaşlarını süren Celal, Karaköy’de baba mesleğini sürdüren bir elektrikçidir. 30 yaş krizine yeni girmiş olan Ceren ise mobilya mağazasında çalışmaktadır. İkilinin uzun beraberliği ise 6 yıla dayanmıştır! Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili feci tartışır ve bozuşurlar. Ceren gitmesini istemese de, Celal kırk yalanla bir yolunu bulur ve partiye gider. Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal bir anda Ceren’i terk eder!

Hayatının çoktan daha güllük- gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren’i özleyeceği günler yakındır ve kendisini affettirebilmek için tekrar eski sevgilisinin gönlünü almaya çalışır...

26-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar