Ayta Sözeri Kırmızı Oda’nın Kadrosuna Katıldı

Ayta Sözeri Kırmızı Oda’nın Kadrosuna Katıldı
Tv 8 ekranlarının sevilen ve başarılı dizi Kırmızı Oda’da bu hafta bir sürpriz yaşanıyor. Diziye Keklik karakteriyle katılan Ayta Sözeri’yi Doktor Hanım sarılarak karşılaşıyor.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve bu sezon ikinci sezonu olan başarılı dizi Kırmızı Oda yeni hikaye ve yeni oyuncularla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizi yaşanmış gerçek hikayeleri ekrana taşıyor. Her bölümde üç hikayenin ele alındığı ve hikayeye göre bölüm sayısının belirlendiği dizi geçen sezon flaş çıkış yapan yapımlardan biri olmuş ve reytinglerde oldukça başarılı oranlar yakalamıştı. Kanalın en çok izlenen yapımlarından olan Kırmızı Oda bu sezonda yine Cuma akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı diziye yeni bir oyuncu daha katılıyor. Dizinin önümüzdeki Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde Keklik karakteriyle ünlü isim Ayta Sözeri diziye dahil oluyor.

Ayta Sözeri Kırmızı Oda’da

Tv 8 ekranlarının başarılı yapımlarından olan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Kırmızı Oda Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu hafta ekrana gelecek bölümünde sürpriz bir karakter diziye dahil oluyor. Keklik karakteriyle diziye dahil olacak ünlü isim Ayta Sözeri dizde Doktor Hanımla samimi bir şekilde karşılaşıyor. Keklik’in dizide Doktor Manolya Hanım’ı ve Tuna Hanım’ı önceden tanıdığı anlaşılıyor. Doktor Manolya Hanım ise Keklik’i görünce şaşırıyor ve ona sarılıyor. Keklik karakterinin dizide ne kasar süre yer alacağı ise henüz bilinmiyor.

Ayta Sözeri Kimdir?

Kırmızı Oda ile ekranlara gelecek olan ünlü isim Ayta Sözeri son olarak İlk ve Son dizisinde rol almıştır. 31 Mart 1976 yılında Almanya’da dünyaya gelen ünlü isim İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ege Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Ayı zamanda ünlü bir şarkıcı da olan Ayta Sözeri aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         İlk ve Son

·         Güneşi Gördüm

·         Teslimiyet

·         Aile Arasında

·         Dadı

·         Hayat Bağları

·         Arka Sokaklar

·         Kuzey Rüzgarı

·         Akasya Durağı

·         Kahramanlar

·         Parmaklıklar Ardında

·         Papatyam

·         Kayıp Şehir

Yer almaktadır.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar