Aziz Dizisi İçin Zuhal Olcay’dan Romantik Klip

Aziz Dizisi İçin Zuhal Olcay’dan Romantik Klip
Ekranların sevilen yeni dizilerinden Aziz için ünlü şarkıcı Zuhal Olcay’dan romantik bir klip geldi. Dizinin görüntülerinden oluşan klip büyük beğeni topladı.

Bu sezon ortasında ekranlara gelmeye başlayan ve Cuma akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Aziz başladığı günden itibaren seyircinin ilgisini çeken ve heyecanla takip ettiği yapımlardan biri. 03 Medya tarafından hazırlanan ve reytinglerde de iyi bir noktada olan Aziz 1939’lu yıllarda Hatay’da yaşanan bir hikayeyi konu alıyor. Hatay’ın zengin ailelerinden birinin oğlu olan Aziz istemeden bir Fransız askerinin ölümüne sebep olmuş ve ardından yaşadığı yeri terk etmek zorunda kalmıştır. Aradan geçen uzun bir zamanın ardından yeniden memleketine dönen Aziz ne yazık ki hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamaz. Buna aşkı da dahildir. Aziz bundan sonra yeniden kazanmak ve var olmak için bir mücadeleye girecektir. Dizi seyirci tarafından heyecanla takip edilirken zaman zaman sosyal medyada da gündem oluyor. Son olarak ise zaman zaman dizilerde yaşanılan bir durum bu sefer de Aziz için yaşandı ve dizinin görüntüleri üzerine söz yazılarak klip haline getirildi. Klip ünlü şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu Zuhal Olcay tarafından seslendirildi.

Zuhal Olcay’dan Romantik Klip

Show Tv ekranlarında 03 Medya tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış’ın yer aldığı Aziz dizisi seyircisine hoş bir sürpriz hazırladı. Son olarak 8. Bölümüyle ekrana gelen Aziz dizisi için romantik bir klip hazırlandı. Dizinin görüntüleri üzerine sözlerinin Günay Çoban, bestesinin ise Cem Tuncer tarafından hazırlanan romantik klibi ünlü şarkıcı Zuhal Olcay seslendirdi. Aziz’in en çok akıllarda kalan ve seyirciyi etkileyen sahneleri üzerine hazırlanan klip bir anda magazin basını ve sosyal medyada geniş yer aldı.

Son Bölümde Neler Oldu?

Cuma akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan Aziz dizisinin yayınlanan son bölümünde yine heyecanlı anlar ve sahneler yaşandı. Dizinin yayınlanan 8. Bölümünde Efnan, prenses Fevziye ile birlikte Mısır’a gitmeye karar vermiştir. Aziz ise bunun sebebinin kendisi olduğunu düşünerek Efnan’ı bu kararından vazgeçirmeye çalışır. Öbür taraftan Aziz’in babasının başına gelenlerin sebebi ortaya çıkmıştır. Adem, Aziz’e babasının iflas etmediğini tüm mallarını Galip’e emanet ettiğini belirtir ve bunun üzerine de Aziz Galip’le yüzleşmek için harekete geçer.

31-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler