Baba Dizisinin Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor. Tolga Sarıtaş’ın Abisini Canlandıracak İsim Belli Oldu!

Baba Dizisinin Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor. Tolga Sarıtaş’ın Abisini Canlandıracak İsim Belli Oldu!
Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve sektörde bomba etkisi yaratan Baba Dizisine usta oyuncu Deniz Hamzaoğlu Yaşar Saruhanlı karakteriyle dahil oldu.

Ay Yapım tarafından hazırlıkları ve çekimi sürdürülen Baba dizisi sektörde ve seyirci dünyasında ilgi çekmeye ve merak edilmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk fragmanla tüm kesimlerin dikkatini çeken Baba dizisi sektöre adeta bomba gibi düşerken yayınlanacağı gün de merakla beklenmeye başlandı. Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer gibi bir ustayı barındıran dizinin castına yeni katılımlar devam ediyor. Yapım şirketi tarafından sürdürülen çalışmayla oyuncu kadrosu şekillenen diziye son olarak usta ve başarılı oyuncu Deniz Hamzaoğlu dahil oldu. Dizide başrol oynayacak olan ve Kadir karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş’ın büyük abisi Yaşar karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak Deniz Hamzaoğlu son olarak Kahraman Babam dizisinde rol almıştı.

Baba Dizisi Oyuncuları Kimler?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Baba dizisine katılımlar devam ediyor. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizide belli olan oyuncular seyirciyi heyecanlandırırken sektörde de adeta bomba etkisi yarattı. Dizide usta oyuncu Haluk Bilginer’in yanısıra Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Ayda Aksel, Özge Özacar, Özge Yağız, Bihter Dinçel, Beril Pozam, Oktay çabuk ve Taner Rumeli yer alacak. Haluk Bilginer dizide Emin Saruhanlı, Tolga Sarıtaş Kadir Saruhanlı, Deniz Hamzaoğlu ise Yaşar Saruhanlı karakterlerine hayat verecek. Halen çekimleri devam eden dizinin ocak ayının son haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizinin yayınlanan tanıtım fragmanı her kesim tarafından beğenilmiş ve tam not almıştı.

Baba Konusu Ne?

Ay Yapım tarafından hazırlanan Baba son zamanların en çok merak edilen dizisi olma başarısını gösterdi. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak otururken senaryosu ise Ekin Atalar ve Gökhan Horzum tarafından kaleme alınıyor. Bir aile draması olarak ekrana gelecek dizi, Bir Anadolu Hikayesi moddosuyla seyirciye duyuruldu. Bir uçak kazası sonrası alt üst olan bir aile ve o aileyle tüm bağlarını kesen Emin Saruhanlı’nın hikayesini anlatacak Baba yakında ekranlara gelecek. Halen çekimleri devam eden dizinin ana oyuncusu Tolga Sarıtaş’ın geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanması ise yapım ekibini telaşlandırmıştı. Halen istirahat eden oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğren öğrenildi.

01-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar