Aziz Dizisi Setinden Kötü Haber

Aziz Dizisi Setinden Kötü Haber
Show Tv ekranlarında cuma akşamları seyirciyle buluşan Aziz dizisinden son günlerde peş peşe kötü haberler gelemeye devam ediyor.

Bu sezonun başarılı yapımlarından olan ve cuma akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan 03 Medya yapımı Aziz dizisinden kötü haberler üst üste gelmeye devam ediyor. Bu sezonun başarılı ve reytingi yüksek projelerinden biri olan Aziz 1939’lu yıllarda Antakya’da yaşanan bir olayı günümüz seyircisine aktarıyor. Aziz adlı bir gencin başından geçenleri ve yaşadığı dönemin hikayesini anlatan Aziz dizisinde son günlerde peş peşe talihsiz olaylar yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin başarılı oyuncularından Eren Hacısalihoğlu sette sağlık sorunu yaşamış ve taşikardi teşhisiyle hastaneye yatırılarak ameliyata alınmıştı. Daha bunun üzerinden çok zaman geçmeden bu seferde dizinin iki başrol oyuncusunun koronavirüse yakalandıkları haberi geldi. Bu gelişmeler dizinin gelecek bölümünü tehlikeye atarken yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Damla Sönmez & Ahmet Mümtaz Taylan Koronavirüse Yakalandı

Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan 03 Medya projesi ve dönem dizisi Aziz son günlerde peş peşe şanssızlıklar yaşıyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat tanış, Eren Hacısalihoğlu gibi oyuncuları kadrosunda buluşturan diziden ilk kötü haber geçtiğimiz günlerde gelmiş ve Eren Hacısalihoğlu sette sağlık sorunu yaşayarak hastaneye kaldırılmışltı. Ardından dizinin iki önemli oyuncusu Damla Sönmez ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın koronavirüse yakalandıkları öğrenildi. İki ana karakterin koronavirüse yakalanması dizinin çekimlerini neredeyse durma noktasına getirirken oyuncuların evlerinde karantinaya girdikleri ve durumlarının iyi olduğu, hastalığı hafif geçirdikleri öğrenildi. Dizinin Dilruba’sı damla sönmez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Hafif atlatıyorum” ifadelerini kullandı.

Damla Sönmez Kimdir?

Son dönemde peş peşe birçok başarılı yapımda rol alan genç ve güzel oyuncu Damla Sönmez 3 Mayıs 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Fransa’da Paris Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro eğitimi alan oyuncu daha sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Çukur, Masum Değiliz, Aşk ve Gurur, 7 Yüz, Güllerin Savaşı, Deniz seviyesi, Uzun Hikaye, Türkan, Kurtuluş Son Durak, Mahpeyker: Kösem sultan, Çakal, Bornova Bornova, Emret Komutanım, Gece Gündüz, Omuz Omuza ve Camdan Papuçlar yer almaktadır.

03-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar