Azra Akın ve Erdoğan Uludağ’dan Duygulandıran Proje!

Azra Akın ve Erdoğan Uludağ’dan Duygulandıran Proje!
Koronavirüs sebebiyle farkındalığın arttığı bu günlerde ünlülerden peş peşe hamleler geliyor. Azra Akın ve Erdoğan Uludağ’da böyle bir projeyi canlı yayında duyurdular.

Karantina günlerini yaşadığımız ve toplumsal ve bireysel duyarlılığın üst noktalara ulaştığı bu günlerde ünlülerden ve durumu yerinde olan işadamı ve kadınlarından peş peşe olumlu adımlar geliyor. Herkes elinden geldiğince ve konumuna göre bir şeyler yapmaya çalışırken bu konudaki son sürpriz davranış Türkiye ve Dünya güzeli ünlü model ve oyuncu Azra akın ile iş adamı Erdoğan Uludağ’dan geldi. Yaptı çalışmalarla duyarlılık konusunda farkındalık yaratma çabasında olan Azra Akın daha önce de benzer çalışmalarla gündeme gelmişti. Son olarak koronavirüs sebebiyle sağlık çalışanları ve cezaevlerinde anneleri ile birlikte yaşamak durumunda kalan çocukların ihtiyaçları için neler yapılabileceğini iş adamı Erdoğan Uludağ ile değerlendirdi. İşte detaylar!

Duyarlılık Had Safhada!

Canlı yayınla takipçilerinin karşısına çıkan Azra Akın ve Erdoğan Uludağ tüm dünyayı saran ve herkesimden insanı etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle neler yapılabileceğini değerlendirdiler. Bu amaç için özellikle ön saflarda görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür eden ikili bu konuda neler yapılabileceğini değerlendirdiler. Azra Akın çocukların en hassa olduğu noktası olduğunu vurgulayarak “Çocuklar benim en hassas ve duyarlı noktam. Benim de bir evladım var. Benim yegane amacım bu çocukların topluma kazandırılması ve ülkemize vatanımıza faydalı bireyler olmasına yardımcı olmaktır. Erdoğan Bey’de birçok hayırsever gibi benimle aynı hassasiyeti paylaştı. Yaptığımız canlı yayıla da projelerimizle ilgili çalışmaların sürdüğünü vurgulamak istedik” ifadelerine yer verdi. Bilindiği gibi Azra Akın geçtiğimiz yıl cezaevini ziyaret etmiş ve burada anneleriyle kalan 40 çocuğu bir günlüğüne dışarı çıkartarak bu çocuklarla ilgili farkındalık sağlanmasına destek vermiş ve toplumun büyük takdirini kazanmıştı.

Azra Akın Kimdir?

8 Aralık 1981 yılında Hollanda’da dünyaya gelen Azra akın Hollanda’da ilk orta ve lise eğitimi tamamlamıştır. Akın 30 Ekim 2020 tarihinde Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan Yok Böyle dans yarışmasında yarışmacı olmuş ve birinci olmuştur. Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan güzel oyuncunun yer aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Her Şey Mümkün, Çilek, Poyraz karayel, Arkadaşım Hoş geldin, Galip derviş, Yalan dünya, Ayrılık, Ah Kalbim, Sen Harikasın, Rüzgar, Oyun Bitti, İlk Aşk, Yağmur Zamanı, Anlat İstanbul.

23-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar