Güzel oyuncu Azra Akın ekranlara yeni projesiyle dönüyor!

Güzel oyuncu Azra Akın ekranlara yeni projesiyle dönüyor!
Güzellik yarışmasındaki başarısıyla tanınan, mütevazi kişiliğiyle çok sevilen Azra Akın yeni projeler için hazırlanıyor. Güzel oyuncu Azra Akın ekranlara yeni projesiyle dönüyor!

Sevilen model Azra Akın uzun süredir ekranlardan ve podyumdan uzaktı. Azra Akın 2002 yılında katıldığı güzellik yarışmasında kainat güzeli seçilmiş ve tüm dünyaya adını duyurmuştu. Daha sonra evlenen ve anne olan Azra Akın podyumları özlediğini belirtirken, yeni projesi hakkında da konuştu. UçanKuşTv'ye konuşan Azra Akın gelecekteki planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kainat güzeli Azra Akın, Birleşmiş Milletler temsilcileriyle birlikte sürpriz bir televiyon programı hazırladıklarını söyledi. Programın içeriği hakkında bilgi vermeyen Akın, bunun seyirciler için sürpriz olacağını belirtti.

Azra Akın: Ekranları ve podyumu çok özledim

Ekranları ve podyumu çok sevdiğini ve ayrı kaldığı annelik sürecinde çok özlediğini belirten Azra Akın çocuğunu büyütmekten duyduğu mutluluğun da altını çizdi. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nin (İTHİB) düzenlediği tasarım yarışmasının final gecesine katılan Azra Akın gençlerle ilgili projelerde yer almayı sevdiğini ve gençlere destek vermenin çok önemli olduğunu söyledi. Oğlu Demir'in büyüdüğünü artık tay tay durduğunu söyleyen güzel model Akın, anneliğin de çok güzel olduğunu belirtti.  

Azra Akın'ın oğlu Demir 1 yaşında

Azra Akın ekranlardan bir süredir uzak olsa da mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Atakan Koru ve oğlu Demir ile birlikte olduğu anları sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor. Mutlu ailenin fotoğrafları çok fazla beğeni alırken, zaman zaman çok konuşulan paylaşımlardan da oluyor. Minik Demir'in şirinlikleri de paylaşımları renklendiriyor. Sosyal medya hesabından oğlu Demir'le olduğu fotoğrafları da sık sık paylaşan Akın, geçen gün oğlunun doğum günü kutlamasındaki fotoğraflarıyla da çok konuşulmuştu. Atakan Koru ve Azra Akın çifti mutlu bir aile oluştururken bir yıl önce doğan çocuklarının ilk yaş gününde de aile büyükleriyle beraberdi. Mütevazi ve samimi bir aile ortamı oluşturmayı başaran çiftin paylaşımları hayranları tarafından yüzlerce beğeni aldı. Aile arasında gerçekleştirilen doğum gününden kareler yer veren Azra Akın, " Demir’imiz 1 yaşında, Çok Mutluyuz, Sevgili annemizin de doğum günü, birlikte kutlamanın sevincini yaşadık! Mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ederiz" notunu paylaşmıştı.

18-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar