Babil 10. bölüm izle

Babil 10. bölüm izle
Babil 10. bölüm izle! 27 Mart Cuma akşamı Star TV'den ekrana gelecek Babil dizisinin 10. bölümünü full ve tek parça olarak izleyin.

Babil 10. bölüm izle! Babil'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Sevilen diziyi tek parça ve full izleyin. Babil dizisinin 10. bölüm fragmanında İrfan, Eda'ya saadet zinciri kurduğunu ve yakalanmak üzere olduğunu açıklar. Egemen ve İlay'ı İrfan'ın Eda'dan boşanmasıyla ilgili konuşurken görüyoruz. Egemen, İlay'a, İrfan'ın boşanma sebebinin hala kendisini sevmesinden kaynaklanıyor olabileceğini söyler. İlay, kapısına gelen Süleyman'a artık onunla birlikte olmak istemediğini ifade eder. Eda, İrfan'ı durdurması için Egemen'i ikna etmeye çabalar. Ayşe'nin kimliği ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıyayken Eda ile İrfan'ın arası iyice açılır. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Beren Kasımoğulları'nın başrollerde yer aldığı Babil dizisinin yeni bölümü 27 Mart Cuma akşamı saat 20:00'da Star TV'den ekrana gelecek.

Babil 10. bölüm izle!

Babil dizisinin 10. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Babil dizisinin önceki bölümünde neler olmuştu?

Deniz'in ameliyat olacağı gün gelip çatar. Başta İrfan ve Eda olmak üzere herkes gergin bir bekleyişe girer. Ameliyat öncesinde doktor, her şeye hazırlıklı olmaları gerektiğini söyler. Egemen'in telefonu sorun yaşadığı adamların eline geçer. İtiraf videosu da telefonun içindedir. Egemen ve İrfan, telefonu ele geçirmek için gecenin bir vakti adamların mekanına zorla girerler. Telefonu bulamazlar ancak telefonla takas etmek için senetleri alırlar. Kaçarken yakalanmaktan kıl payı kurtulurlar. Ameliyat sona erer ve doktor, güzel haberler verir. Şimdilik dertleri yerini sevince bırakır. Egemen ve İrfan, başlarına bela olan adamı Süleyman'ın oğlu Hakan ile birbirine düşürürler. Sonrasında ise olaya Süleyman'ı dahil ederek beladan kurtulacaklardır. Süleyman, işlerine burnunu sokan adam ile Egemen ve İrfan'ı aynı masaya oturtur. Olayı kendi yöntemiyle çözer. İkisinin gözü önünde adama kafasından vurarak ortaklarına gözdağı verir. İlay ise bunca yıldır çabaladığı şirketinin battığını öğrenir. Her şeyini kaybetmiştir. İlay, kendisiyle uğraşan Kudret'e artık dayanamaz ve Süleyman'dan ayrılmaya karar verir. Eda ise İrfan'ın açtığı boşanma davası celbiyle karşılaşır. Hemen soluğu İlay'ın evinde alan Eda, buna sebep olduğu İlay'dan hesap sormak için evini basar.

27-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler