Babil 2. bölüm izle

Babil 2. bölüm izle
İlk bölümü ile reytingleri alt üst eden dizi Babil 2. bölüm izle. Merakla beklenen Babil 2. yeni bölüm de neler yaşanacak? 24 Ocak Cuma Babil tek parça izle..

Babil 2. Bölüm izle; Star TV'nin son bombası Babil bu akşam yepyeni 2. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkıyor.  Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciyi kendisine hayran bırakan Babil'de bu hafta neler yaşanacak? Tüm dizi hayranlarının merakla beklediği Babil 2. yeni bölüm tek parça izle detaylarını sizler için araştırdık.

Star TV ekranlarının yeni yıla bomba gibi düşen dizisi Babil, reyting sıralamasında zirveye oturdu. Daha ilk bölümü ile reytingleri alt üst eden dizide çocuğunun ameliyatı için yapmam dediği şeyleri yapmak zorunda kalan çaresiz baba İrfan'ın hayatı ekranlara yansıyor. Okuldaki görevinden alınmasının ardından hayatı bir anda alt üst olan İrfan'ın başı dertten kurtulmuyor. Oğlu için çırpınan babanın hayat mücadelesi izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sinema tadındaki ilk bölümün ardından gözler bu akşam Star Tv ekranlarında saat 20.00'da yayınlanacak olan Babil 2. bölüm izle çevrildi. Peki reytinglerin yeni galibi Babil 2. bölüm de neler olacak? İrfan ameliyat için gereken parayı bulabilecek mi? Egemen, İrfan'a yardım edecek mi?

BABİL 2. BÖLÜM İZLE

Babil 1. bölüm sonunda oğlunun ameliyat için Süleyman'dan çaldıkları paralarla yakalanan İrfan ve Egemen zaman kazanmak için Süleyman'a yalvarıyorlar. Yeni bölümde de Süleyman ile anlaşarak zaman kazanıyorlar. Bu esnada İrfan ise eşi ve oğlunu daha güvende olmaları açısından şehir dışına göndermek zorunda kalıyor. İrfan, ailesi için Süleyman ile bir kez daha karşı karşıya geliyor. Egemen ve İrfan tarafından kazık yiyen Süleyman diğer yandan sevgilisi İlay yüzünden meydana gelecek olan durumlara da hazırlıklı olmak zorunda. İlay ise geçmişte İrfan'a karşı olan duygularının önüne geçemiyor. İrfan'ı görünce yeniden canlanan duyguları karşısında ne yapacak merak konusu. İlk bölüme damga vuran konulardan bir diğeri ise Deniz'in gerçek babasının Egemen olması oldu. Bakalım Eda yeni bölümde bu gerçeği nasıl saklayacak? İşte Babil 2. bölüm tek parça izle..

BABİL OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER

Halit Ergenç (İrfan), Ozan Güven (Egemen), Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Nur Fettahoğu (Eda), Mesut Akusta (Süleyman) ve Beren Kasımoğulları (Deniz) karakterine hayat veriyor.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler