Babil Ayşe (Aslı Enver) Kimdir?

Babil Ayşe (Aslı Enver) Kimdir?
Babil dizisinin ilk tanıtımı büyük beğeni toplayınca kadrodaki oyuncular merak edilmeye başlandı. İzleyiciyi soruyor, Babil Ayşe karakteri ve onu canlandıran Aslı Enver kimdir?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği yeni dizi Babil çok yakında Star Tv ekranlarında yayınına başlayacak. Babil dizisinin ilk tanıtımı büyük beğeni toplayınca kadroda yer alan oyuncular merak edilmeye başlandı. İzleyiciyi soruyor, Babil Ayşe karakteri ve onu canlandıran Aslı Enver kimdir? Birçok usta oyuncuyu bir araya getiren kadrosu ve ilginç hikayesiyle Babil dizisi oldukça iddialı. Babil dizisi, kadrosu ve konusu ile ilgili detaylar haberimizde.

Babil Ayşe (Aslı Enver) Kimdir?

Star Tv'nin iddialı dizisi Babil, İstiklal caddesi başta olmak üzere çok farklı mekanlarda çekiliyor. Babil dizisinde Aslı Enver,  Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Uluç Bayraktar'ın yönettiği Babil dizisini Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel ikilisi kaleme alıyor. Aslı Enver Babil dizisinde ekomomi profesörü İrfan’ın karşısına çıkan ve onu kurtarmaya çalışan idealist bir genç kızı oynuyor. Birbiri içine girmiş girift bir hikayeyi işleyen babil dizisinde Aslı Enverîn hayat verdiği Ayşe karakteri dizide başat rol almasa da çözümün en büyük parçası olacak.  

Babil Dizisi Konusu Nedir?

İrfan idealist bir ekonomi profesörüdür. Üst üste gelişen olaylar sonucu hayatı tepetaklak olur. Haksız yere işten atılması yetmez gibi bir de 7 yaşındaki oğlu Deniz hastalanır. Bir çare ararken çaldığı kapılar birer birer yüzüne kapanmaktadır. Karısı Eda, çocukluk arkadaşları Egemen'den yardım ister. İşte ne olduysa bundan sonra olur. Kendisini hiç ummadığı karanlık bir maceranın içinde bulan İrfan bir yandan da geçmişiyle boğuşacaktır. Evlenmek üzereyken ayrıldığı gençlik aşkı İlay, tehlikeli iş adamı Süleyman'ın sevgilisi olarak ortaya çıkınca İrfan’ı zorlu sınavlar beklemektedir. Karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe, onun bu macerada kurtarıcı olacaktır. Keyifli seyirler.

Aslı Enver Kimdir?

1984 Londra doğumlu oyuncunun babası Tekstilci bir Kıbrıs Türk'üdür. 12 yaşında ailesiyle birlikte Londra'dan İstanbul'a taşınan Aslı Enver, Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine "Hayat Bilgisi" adlı diziyle başlayan genç oyuncu birçok dizi ve sinema filminde görev yaptı. Oynadığı sinema ve dizilerle yetinmeyen güzel oyuncu, Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol aldı. Canlitv olarak Aslı Enver’e başarılar diliyoruz.

Tiyatro Oyunları :

Evcilik Oyunu, Pera Tiyatrosu

Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu

Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Filmleri :

2002 – Ayna (Kısa Film)

2002 – Uzay Sitcomu

2003 – Hayat Bilgisi

2007 – 2011 – Kavak Yelleri

2012 – Suskunlar

2013 – Kayıp

2013 – Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)

06-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar