Babil Dizi Konusu ve Oyuncu Konusu!

Babil Dizi Konusu ve Oyuncu Konusu!
Ay Yapım imzalı Babil Dizisi'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Bein Medya'da yayınlanacağı açıklanan dizinin tam yayın tarihinin ne zaman olacağı ise henüz açıklanmadı.

2019 – 2020 sezonunda yayınlanmak üzere Ay Yapım tarafından hazırlanan Babil Dizisi için sona yaklaşıldı. Uzun zamandır üzerinde çalışılan dizinin Bein Medya bünyesindeki internet yayın platformunda yayınlanacağı açıklandı. Dizinin yayın kanalı olarak bir dönem Star Tv’nin de adı geçmişti. Yeni yayın döneminde Ay yapım’ın iddialı yapımları arasında yer alan dizinin Bein Medya’da yayınlanacağı açıklandıktan kısa süre sonra ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve özlem Yücel’in kaleme alırken dizinin yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstlenmiş durumda. Tam yayın tarihi henüz açıklanmasa da kısa bir süre sonra seyirciyle buluşması beklenen dizinin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırdık.

Babil Dizisi Konusu Ne?

Efsaneye göre Babil Kulesi dik başlılığı temsil etmektedir. Anlatılanlara göre insanoğlu güçlerini birleştirerek Tanrıya ulaşmaya çalışır ancak bunu başaramaz. Ardından zamanla bu insanların dilleri birbirinden ayrılır ve aralarında anlaşamazlar. Dizi de ise düzene karşı çıkan akademisyen İrfan’ın hikayesi anlatılacaktır. İrfan prestijli bir üniversitede ekonomi alanında ders veren idealist bir profesördür. Günün birinde işinden olur. Ancak İrfan’ın oğlu pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Akademi de kara listeye alınan, vasıf gerektirmeyen işler dahi bulamayan İrfan çaresiz durumda kalır. İrfan ve arkadaşı Egemen para toplamak için emlak sektöründe bir sahtekârlığa girişirler. Kısa sürede başarılı olurlar ama kazık attıkları mafya nedeniyle her şeylerini kaybederler. Ardından ikili başka bir sahtekârlığa girişirler ancak bu çalışmalar ikili ve eşleri arasında üstü örtülü sırların ortaya çıkmasına sebep olur.

Babil Dizisi Oyuncu Kadrosu!

Bein Medya’da yayınlanacak olan ve Ay Yapım imzalı Babil Dizisi birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuları da bir araya getirmiş durumda. Son dönemlerin en başarılı oyuncuları arasında yer alan ve her biri bir dizinin başrolü olabilecek oyuncuların bir araya geldiği dizinin oyuncu kadrosunda usta oyuncular Halit Ergenç (İrfan), Ozan Güven (Egemen), Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Fuat fatih Odabaşı ve Mesut Akusta gibi oyuncular yer alıyor. Yakın zamanda ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan dizi daha şimdiden büyük heyecan ve merak uyandırmış durumda.

15-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar